facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clas Ohlson Amfi Mandal

Historie

Clas Ohlson selger dingser som løser hverdagens små praktiske problem for våre kunder. Produktsortimentet består av over 15 000 dingser.

Adresse: Amfi Mandal, Marnaveien 33, 4517 Mandal, Norway
Telefonnummer: 38 60 05 30
By: Mandal
Rute: Amfi Mandal, Marnaveien 33
Postnummer: 4517


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: clas ohlson mandal telefon, clas ohlson brotorvet, clas ohlson kristiansand, clas ohlson husnes, clas ohlson lyngdal, clas ohlson namsos, clas ohlson madla, clas ohlson kvadrat
Anmeldelser
Her har du flere plakat og info lapper men kommer du til kassa får du full pris. Kundeservice er ikke til stede så styr unna finnes bedre.
Det er den lokale butikken med flest nyttige varer utenom mat. Upåklagelig logistikk og god plass til å manøvrere seg mellom hyllene. Betjeningen er alltid serviceinnstilt og hjelpsom.
Plassen for den som har" nesten" alt Her finnes så og si alt du tenke deg, fra elektriske artikler, til leketøy, fiskeutstyr, hageredskaper, hundefor, alarmer osv. Hyggelig betjening som gjerne hjelper med å finne rett artikkel
Fant det jeg skulle ha men tok tid. Fikk bare beskjed av ansatte at det skulle være på hyllen men om det ikke var der så hadde de ikke. Var enda en reool gjemt bak som jeg ikke så i begynnelsen. Så denne butikken mistet nesten et salg grunnet dette. Ikke fornøyd med servicen jeg fikk der.
Lang kø og de var mere opptatt av og få pakket på kundene noen batterier,enn og prøve og betjene kundene som sto i kø. Var bare en i kassen men kom en til men ho var allerede opptatt.
Handler ofte varer på nett. Så plukker de ansatte klar varene, og sender ei melding så fort du kan komme å hente det i kassa. Ei kjempe praktisk løsning
Her har de det meste til lave priser og god kvalitet, hyggelig og hjelpsom betjening, lang opningstid også god plass og godt utvalg. 1 time gratis parkering, handle her.
Grunnen til at jeg ofte handler på Clas Ohlson i Mandal er først og fremst den fantastiske kundebehandlingen, de som jobber der er veldig service-minded, det skader heller ikke at Clas Ohlson har de beste prisene.
En butikk med ting du trenger og til greie priser
Har det meste du trenger til hjemmet, haven, garasjen og båten.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler