facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clas Ohlson Askim

Clas Ohlson Askim
"Hos oss finner du det meste du trenger til boligen. Kom inn i butikken eller bestill på forhånd på vår hjemmeside og hent hos oss på 30 minutter."
Adresse: Eidsbergveien 7, 1830 Askim, Norway
Telefonnummer: +4769001960
By: Askim
Rute: Eidsbergveien 7
Postnummer: 1830


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: clas ohlson askimtorget, clas ohlson trondheim, clas ohlson askim åpningstider, clas ohlson stavanger, clas ohlson oslo, clas ohlson bergen, clas ohlson torggata, clas ohlson sandefjord
Anmeldelser
Middels sted som har noe av det mest nødvendige, men butikken trenger flere ansatte med passion for det de selger. Litt tamt, men man drar gjennom.
Alltid noe å bruke penger på. Godt utvalg av det meste.
En butikk som nesten har alt! Du kan finne det utroligste du ikke viste fantes, og de har hjelpsomme og en hyggelig betjening.
Veldig gode på service, kunne vært litt bedre kategorisert.. Litt mer på ett sted enn å sette noe du kanskje leter etter et annet sted
Alltid kjekt her. Kunnskapsrik og veldig hyggelig betjening De har et fint vareutvalg og betjeningen er hjelpsomme. Kan ofte være litt kø i kassen da folk har masse spørsmål som besvares der i stedet for i informasjon
Jeg hadde en dårlig opplevelse i denne butikken i dag, en av de ansatte, en ung dame, bør lære seg å oppføre seg mot kunder, og ikke la sitt dårlige humør gå utover andre, jeg skulle bytte en vare og fikk følelsen av å være til bry, og at hun helst ikke ville ta den i retur, i tillegg følte jeg meg latterliggjort av henne da jeg ikke fant den varen jeg skulle bytte til med det første, og dette gjorde hun et stort nummer ut av, hun fikk meg rett og slett til å føle meg dum. Sånne mennesker skal ikke jobbe i butikk. Trist, for det er en fin butikk, og mange av de andre som jobber der er hyggelige.
Veldig bra utvalg, men han som var på jobb i butikken på Askimtorget var ikke spesielt interessert i å hjelpe til. Vi hadde noen spørsmål om varene og ble anmodet om å sjekke på nettet. Personlig service er en viktig grunn til at jeg oppsøker en fysisk butikk!
Veldig god service; jeg fikk byttet det jeg skulle uten diskusjon
Elendig kundeservice. Skulle kjøpe liten digital lydopptaker. Ba om info om hvordan denne skulle brukes. Ble fortalt at det fulgte med bruksanvisning og at "han" - ekspeditøren ikke var kjent med produktet, og dermed ikke uten videre kunne demonstrere... men han la til at siden han var så god på data, ville det ikke være noe problem for han! Jeg gjorde et forsøk på å få hjelp ved å si; jeg skal ha et lydopptak fra et møte, og kunne spille det av i ettertid, så enkelt. Det var ikke hjelp å få! Handelen ble det ikke noe av ! Ufordragelig ansatt som ikke har noe i den type butikk å gjøre! Ringte Power ; ikke noe problem, velkommen vi skal vise deg !
Veldig fornøyd med kundeservicen fra de ansatte! Spørsmål blir svart på med en smil om munnen, og finner du ikke ønskede produkter hjelper de deg alltid å finne det du leter etter : Alt i alt en flott butikk!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler