facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clas Ohlson Bogstadveien

Clas Ohlson Bogstadveien
"Hos oss finner du det meste du trenger til boligen. Kom inn i butikken eller bestill på forhånd på vår hjemmeside og hent hos oss på 30 minutter."
Adresse: Bogstadveien 26 , Oslo 0355, NO
Telefonnummer: 21 02 26 20
By: Oslo
Rute: Bogstadveien 26
Postnummer: 0355


åpningstider

Mandag: 09:00-20:00
Tirsdag: 09:00-20:00
Onsdag: 09:00-20:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: clas ohlson torggata, clas ohlson vifte, clas ohlson oslo city, clas ohlson stavanger, clas ohlson storo, clas ohlson bergen, claes ohlson, clas ohlson trondheim
Nærliggende lignende selskaper
TGR Bogstadveien TGR Bogstadveien 41 meter Det er en bra butikk man jeg syntes dere burde få inn den regnbue bagen som dere hadd...
Hegdehaugens Jernvarehandel Hegdehaugens Jernvarehandel 116 meter Har kun handlet i andre etasje verktøy og deler. Bare dyktige, hyggelige fagfolk her....
Ordning & Reda Ordning & Reda 393 meter
Agerup N E A/S Agerup N E A/S 782 meter
Jernia St. Hanshaugen Jernia St. Hanshaugen 1 km Jeg kjøpte en Tefal stekepanne her. Den brukte jeg én gang, og den ble buet i bunn, a...
Vita Vita 1 km
Signaturen Signaturen 1 km Signaturen er en spesialforretning for lekkert kontorutstyr.
Nille Nille 2 km
Jernia Skillebekk Jernia Skillebekk 2 km Old school kompetanse og service isenkram
Jernia i Strøget-Passasjen Jernia i Strøget-Passasjen 2 km Herlig betjening og godt utvalg av varer til alle anledninger.
Nille Nille 2 km
Rolf Nygaard Rolf Nygaard 2 km Rask service og jobben ble gjort, men ganske dyrt. Han tok nesten 4000 kr for 10-15 m...
TGR Markveien TGR Markveien 2 km Husker du ti-kronersmarkedet fra barndommen? TGR er litt som det. De har nesten alt d...
Gamestop Gamestop 2 km For spesielt interesserte naturligvis, men i sin smale sjanger mindre fullt enn Outla...
Anmeldelser
Claes Ohlson er et morsom butikk-konsept, en kjede av butikker som "har alt" innenfor hobby, elektronikk, verktøy og husgeråd. Avdelingen på Majorstua har godt utvalg og er blandt de mer oversiktlige. I første etasje er blant annet kjøkkenutstyr, oppbevaringsting og utstyr til bolig. I andre hobbyartikler og elektronikk/musikk. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Innholdsrik butikk over tre etager. Greit betjent. OK priser. Fin beliggenhet rett ved trikkestoppet i Bogstadveien. Fint at de ansatte har så god kunnskap om hele butikken. Har opplevd flere ganger at tilfeldig ansatt har visst ganske eksakt hvor jeg finner det jeg leiter etter, selv om jeg er i fullstendig feil avdeling. Sist foregående dag spurte jeg etter strammestropper i andre etage siden jeg følte det sorterte under reiseeffekter. Den hyggelige gutten i kassen fortalte at jeg ville finne det i kjelleretagen, samt eksakt hvor på hyllenivå. Imponerende. Dessuten trekker størrelsen på utvalget samt grei pakkedisk opp. Noe klønete trapper mellom etagene trekker ned. Det gjør også den varierende kvaliteten på varene butikken fører, og kunne ønsket bedre kunnskap hos betjeningen hva gjelder dette.
Jeg vil starte med å si at jeg har hatt en veldig dårlig opplevelse med å kjøpe med dere via internett, først kom jeg til butikken på Bogstaveien og spurte kundeservice hvor en uinteressert kvinne ikke visste hvor pakkene som bestilles på internett ble levert, for å som jeg ble sendt til underetasje. så gikk jeg ned og en selger med svært lite serviceoppmerksomhet brukte mer enn tjue minutter for å snakke med meg, som han bare gjennomgikk bestillingen min, og med liten interesse sendte han meg for å hente produktet fra produkthyllen. Han ba meg ta den og gå til kassen og deretter vise bekreftelsestekstmeldingen I kassen jeg fikk ikke en bekreftelsestekstmelding fra dere heller. For å oppsummere situasjonen, brukte jeg 25 minutter på å hente en pakke som jeg faktisk allerede hadde bestilt på nett. Jeg vet ikke hvordan jeg skal ta denne ubehagelige situasjonen, hvis det var fordi arbeiderne har veldig dårlig kundeservice, eller det var på grunn av utseendet mitt at de behandlet meg dårlig.
Veldig vanskelig å finne det jeg skulle ha, og dyr pris.
Godt utvalg på det meste..supert å choppe der
Hyggelig, velinformert og imøtekommende betjening. NB, de har heis, den er bare litt vanskelig å finne. Synd de sluttet å utgi katatalogen sin, der man kunne studere vareutvalget i ro og mak, og finne frem til varer man ikke visste man trengte. Men Biltema derimot, de har fremdeles katalog. Trekker tilbake en stjerne, fordi det er irriterende å få opplyst forskjellig åpningstid for lørdag til Majorstufilialen. Noen steder står det kl 19:00, andre steder kl. 18.00, mens en telefonsvarer sa 17:00.
Jeg handler masse hos Clas Ohlsomn og får virkelig den kundebehandlingen som et service skal ha. VELDIG HYGGELIGE ANSATTE OG HJELPSOMME. GLAD I CLAS OHLSON. HANDLER MYE DER.
Clas Ohlson i Bogstadveien er en av Clas Ohlson butikkene i Oslo som er minst oversiktlig. Butikken er i tre etasjer og det er vanskelig å finne frem. Det er også den butikken hvor det er vanskeligst å få hjelp av de som arbeider der. Beliggenhet ved et stoppested for trikken er et pluss.
Nyttig forretning, men det er ikke moro å måtte bruke trapp for å få med seg alt. . .ellers gode og hjelpsomme ansatte
Grei butikk. Overfylt i helger så prøv og handle på hverdager om du ikke er glad i å stå i kø. Lite med medarbeidere du kan spørre om hjelp.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Clas Ohlson Bogstadveien med offentlig transport


Bogstadveien 20 meter
11
19
Bogstadveien 30 meter
11N
1N
2N
Rosenborg 240 meter
11
Majorstuen 420 meter
11
12
19
Homansbyen 420 meter
21

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler