facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clas Ohlson Heiane Storsenter

Historie

Clas Ohlson selger dingser som løser hverdagens små praktiske problem for våre kunder. Produktsortimentet består av over 15 000 dingser.

Adresse: Heiane Storsenter, Ringveien 44, 5412 Stord Island, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 53 00 48 76
By: Stord Island
Rute: Heiane Storsenter, Ringveien 44
Postnummer: 5412


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: clas ohlson åpningstider, clas ohlson madla, clas ohlson stord tlf, clas ohlson kundeavis, clas ohlson kvadrat, clas ohlson kundeservice, clas ohlson namsos, clas ohlson bergen sentrum
Anmeldelser
Kjempe butikk, dei har nesten allt av artiklar og mye annet digg
Fikk veldig god hjelp av betjeningen til å velge rett vare til mitt behov
Clas Ohlson er en fantastisk butikk, en av mine favoritter faktisk. Stort sett har de det jeg trenger, ofte enda mer. Hadde det vært opp til meg, skulle jeg gjerne tilbragt mer tid på denne butikken.
Helt OK priser, hyggelig betjening. Ta vare på kvitteringene for av og til varer ting kort.
Tja vet ikke har ikke noe spesifikt, En butikk er vel en butikk
Helt supert, kunne vert ett par timer som var på jobb der, 2 stk er for lite ang hjelp i butikken, men har man god nokk tid så er det en finfine butikk.
En god butikk med gode priser, de ansatte virker ikke alltid topp motivert, men gjør da så absolutt jobben sin. Her finner du alt mellom himmel og jord og litt av alt en god butikk :
Heilt grei Clas Ohlson-butikk som ligg ganske nær ein av inngangane til senteret. Er det eit eller anna du ikkje finn, så spør ein av dei som jobbar der. Når eg har trengt hjelp, har dei sprunge ut på lageret og henta ting som ikkje stod i hylla og elles vert hjelpsom.
Elskverdig personale, som fanger deg opp om du bare står og kikker på et eller annet. De hjelper deg også med problemer som er utenfor forretningens ekspertise. Mye rom og godt med luft mellom de ulike reolene. Bra utvalg er det også. Anbefales.
En middels-stor butikk på Heiane senter med et godt utvalg. Butikken er oversiktelig og grei for førstegangsbesøkende. Standard priser.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler