facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clas Ohlson Kremmertorget

Historie

Clas Ohlson selger dingser som løser hverdagens små praktiske problem for våre kunder. Produktsortimentet består av over 15 000 dingser.



"Hos oss finner du det meste du trenger til boligen. Kom inn i butikken eller bestill på forhånd på vår hjemmeside og hent hos oss på 30 minutter."
Adresse: Kremmertorget, Kirkeveien 4, 2406 Elverum, Norway
Telefonnummer: 62 00 04 31
By: Elverum
Rute: Kremmertorget, Kirkeveien 4
Postnummer: 2406


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: clas ohlson namsos, clas ohlson rykkinn, clas ohlson kvadrat, clas ohlson brotorvet, clas ohlson kundeavis, clas ohlson norge, clas ohlson husnes, clas ohlson bergen sentrum
Anmeldelser
Ryddig butikk med mange dubeditter som jeg ikke viste at jeg hadde brukt for.
I Elverum tar de ikke telefonen! Dårlig service Jorunn Bækken
Jo bra der.Ble jo undersøkt om di hadde det på lager.Så det er bra noen lærer hvordan Servis arbeidet er.Er slettes ikke ligt over hele Sentret.Ta turen til Clas Olsen var bra.Hyggelig og se at Sjefen stiller opp i kassa.Hilsen en gammel Diskenspringer.
Har alltid vært glad i Clas Ohlson. Rikelig utvalg av duppedingser til en rimelig penge. Opplever også at kvaliteten er et hakk eller to over tilsvarende som er å få kjøpt på Biltema. Har også veldig god erfaring med kundeservicen i butikken her i Elverum. Det er hjelp å få enten du skal handle, eller du har noe trøbbel med det du har kjøpt. Er ved siden av Dressmann, eneste grunnen til å besøke kremmertorget kjøpesenter.
Hjelpsomt og imøtekommende personale. Godt utvalg, har stort sett det man ser/spørr etter. Takhøyden er lav så butikken kan oppleves litt trang, spesielt om det er travelt.
Stor butikk med veldig godt utvalg av varer. Her selges alt fra kjøkkenutstyr til det aller meste innen elektro, interiør og gaveartikler. Leter du etter gaver og har dårlig tid, er dette butikken. Gode priser i tillegg. Anbefales
Ok, men blir belastet for mer enn jeg handlet. Skjer ofte alle steder, sjekk kassalapp. Jævlig irriterende å måtte bruke tid og drivstoff for å få igjen sine penger
Hyggelige og blide ansatt som gjør det de kan for deg. Priser på C.O.er veldig tilpasset folk med vanlig inntekt,så en får egentlig mye for pengene. BRA! !!
Svært hyggelig og hjelpsomme ansatte
Lite hjelp å få. Få/ingen ansatte i butikken. Kun bak kassa. Han ba meg lete selv. Jeg gikk til en annen butikk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler