facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clima

Clima

Info

Clima er Helgelands nisjeleverandør av matter, mopper og arbeidstøy. Vi har svennebrev i tekstilrenhold, 25 års erfaring og fokus på service og kvalitet.

Historie

Clima er en framoverlent leverandør av entrèmatter og mopper på utleiebasis til næringslivskunder. Vi tilbyr også vask og vedlikehold av arbeidstøy til verksteder og øvrig industri som har slikt behov.

Matter
Hos oss kan du leie matter til bedriften din.
Vi har matter i mange ulike størrelser som vi bytter jevnlig ut fra behov. En Climamatte har høy kvalitet og god oppsugingsevne. Det blir mindre slitasje på gulvet og rengjøringskostnadene reduseres.

Logomatter
Vi tilbyr logomatter som vi skifter ut jevnlig slik at entréen alltid gir et godt førsteinntrykk til bedriften din. Størrelsen og designen på matten lages etter ditt ønske.

Mopper
De fleste bedrifter har ikke egnet utstyr for vasking av mopper og for mange blir dette et problem. Vi sørger for at kundene alltid har rene mopper.

Arbeidstøy
Vi henter tøyet på arbeidsplassen din, sorterer og kontrollerer for hånd, vasker og reparerer det etter behov. Det er god økonomi i godt vedlikehold!

Vi tilbyr høy kvalitet og service.
Les mer på www.clima.no



"Clima leverer matter, mopper og arbeidstøy til bedrifter på Helgeland. Fra vaskeriet vårt i Mo i Rana kjører vi jevnlig ut matter, mopper og arbeidstøy til både Mosjøen, Brønnøysund, Sandnessjøen og i Rana-området.Vi ble etablert senhøsten 2010, men har likevel over 25 års erfaring fra bransjen gjennom våre eiere. Vi er ett av få vaskerier i Nord-Norge som kan skilte med svennebrev innen tekstilrenhold.Teamet bak Clima AS har lang og bred erfaring også fra andre bransjer, vi kjenner utfordringene og etterstreber å løse DINE utfordringer innenfor vask og leie av matter, mopper og arbeidstøy."
Adresse: Nesnaveien 59, 8614 Mo I Rana, Nordland, Norway
Telefonnummer: 75133000
on.amilc@ajnos
By: Mo i Rana
Rute: Nesnaveien 59
Postnummer: 8614


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: previsão do tempo, climate
Nærliggende lignende selskaper
Helgeland Oljeservice As Helgeland Oljeservice As 368 meter Har det man trenger
Medier og Kommunikasjon - Polarsirkelen VGS Medier og Kommunikasjon - Polarsirkelen VGS 902 meter En side hvor man kan finne informasjon om Medier og Kommunikasjon på Polarsirkelen Vi...
Vaajmoe Media Vaajmoe Media 3 km "Boligfotograf og interiørveileder for Aktiv Eiendomsmegling i Mo i Rana."
Fosterhjem Helgeland Fosterhjem Helgeland 3 km Fosterhjem Helgeland er et interkommunalt prosjektsamarbeid som skal rekruttere, kurs...
Digital Smartpakke Digital Smartpakke 3 km • Fra snakk om omdømme til praktiske verktøy som fungerer. • Et felles løft på digita...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler