facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Color Line As Avd Larvik

Adresse: Revet 8, 3263 Larvik, Norway
Telefonnummer: 81000811
By: Larvik
Rute: Revet 8
Postnummer: 3263



relaterte søk: color line larvik, color line superspeed 2, color line hirtshals larvik, larvik hirtshals timetable, color line superspeed, color line bussruter, frederikshavn larvik, color line larvik adresse
Anmeldelser
Tur retur Larvik Hirtshals- tur til Hirtshals gikk helt perfekt men en båt full av idrettslag fra forskjellige plasser i Norge, greit å ankomme Danmark bra flytt. ikke så greit på retur til norge der man må vente å bli sjekket av EN toll kontrollør når båten var stappfull med biler. Dårlig opplevelse også på tur til norge da vi ble henvist opp på rampen med en elbil som har «vinger» ikke så lett for barn å komme seg inn og ut av bilen, i tillegg endte vi opp med knust takglass.
@color Line, Larvik Ser dere hvor mange som kjører feil og aldri skjønner hvor de skal hen når de kommer enten til terminal eller skal inn med kjøretøy? Hadde skjønt det hvis det var 1 om dagen, kanskje litt treige mennesker, men det er hver jævla gang så er det noen idioter som står på kryss og tvers på innkjørselen med kjøretøy og hovedvei. En annen ting, gangfeltet eksisterer ikke når bilistene er forsinka. Halvveis over gangfeltet så kommer det biler i hundre og helvete og jeg gidder ikke sjekke lenger. Gir meg en liten rusfølelse på morgen på vei til jobb. tenkte jeg bare skulle si ifra, kanskje jeg ikke skulle sagt ifra om det siste, da det er ett skiggelig kick! bedre enn kaffe! Så akkurat det får dere 5 stjerner for!
God informasjon før reisen, god veiledning før, under og etter innkjøringen på båten. Vi spiste i buffet-restauranten, god og variert mat. Godt utvalg og hyggelig personale i taxfree butikken.
Kjapt og enkelt over til Danmark. Ellers stort sett alt av butikker og plasser å få seg mat ombord. Når så pris ikke er bort i natta, er denne ferjestrekningen lett en foretrukket vei sydover.
Hyggelig reise med mange barnefamilier. Frokostbuffé med det meste av mat og drikke til. Grei betjening og rent og pent. Gleder oss til lunsj på hjemreisen. Kjempebra utvalg i taxfree for store og små
Hyggelig ansatte, rent, nok av sitteplasser unntatt om sommern. Enkelt og kjapt når man trenger over og nedover europa. Buffet er ok, kunne vært bedre, alt er ekstremt salt, men de ansatte er veldig hyggelige. Det er god service generelt. De burde hatt annen kaffemaskin. Kaffen er ikke drikkende. Og man kan ikke velge noe annet enn kaffe og te, ift strømstad sandefjord hvor maskinen har alle mulige valg.
Raskt, effektive og komfortable tur fra Larvik til Hirtshals. Dette er absolutt et bra alternativ og ikke for dyrt eller. Stort taxfree
Kaotisk bilkø etter overfarten fra Hirtshals - Larvik. 10 filer som skal inn til to, ingen veivisere. Det tok over en time fra vi kjørte ut fra båten til vi var ute av ankomstterminalen. Dette bør Color Line ta ansvar for og gjøre noe med.
Noen ganger,spesielt på seine avganger, virker det som deler av mannskapet er møkk lei jobben. Ikke la det gå ut over passasjerene. Ellers er fergerutene stort sett en trivelig opplevelse.
Vurdering av SuperSpeed 2 april 2022: 1 stjerne. Her går det bare nedover. Betaler du for business class blir du stuet som sild i tønne, med reclinerseter som ødelegger for din mulighet til å bruke brettet foran deg til å sette fra deg koppen med brus som du har hentet i nettopp «business class». Ønsker du kaffe fra automaten som finnes i avdelingen, så må du belage deg på å gå i kafeen i steder, for denne maskinen har ikke virket på flere måneder. Planlegger du å sove? Ikke her. For her blir du trykt inn i en hvit TV-skjerm som står på full guffe hele turen, og om ikke det eller setenaboene holder deg våken, så er det brusdispenseren som eksploderer og maleriet på veggen som ikke er skrudd fast ordentlig. Det er også bingo om de ansatte velger å dempe belysningen, noe som gjerne ikke gjøres om du tar nattavgangen fra Hirtshals. Du får nok mer igjen for å kjøre den lange veien via Sverige. Tidligere vurdering om SuperSpeed i 2021: 2 stjerner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler