facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Color Line

Color Line
Adresse: Filipstadveien 25, 0250 Oslo, Norge
Telefonnummer: 22 94 42 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Filipstadveien
Husnummer: 25
Postnummer: 0250


Anmeldelser
Mat er greit, stor utvalg av drikke, fantastisk show, snille og hjelpsomme ansatte. Eneste som jeg likte ikke var at vi søkte om kopp med varm vann til å lage te og måtte betalte 14 nok for det??
Trenger du litt avkobling fra hverdagen? Da anbefaler jeg tur til Kiel med Color Magic eller Fantasy. Mye moro på båten, restauranter, shopping, aktiviteter for store og små…
Effektivt 2 dagers cruise, god mat og trivelig service. Men å ta betalt for showet? Det er drøyt når entrebilletten for å komme ombord er blitt ca doblet på et år. Men at de ikke kan holde tiden er direkte irriterende. Vi kom ut i Kiel nesten 15 min etter kl 10, som var annonsert. Det var speilblank sjø så ikke noe å skylde på. Ankomst Oslo ble hele 20 min forsinket!! Elendig kundebehandling, ikke et ord om hvorfor ble annonsert. Så der sto 2000 folk og ventet - tilsammen ventet vi et år når skipet bruker så mye ekstra tid.
En fantastisk tur på Color Magic, en fin lugar i front på dekk 9, fantastiske restauranter med nydelig mat og drikke. Hyggelige servitører, og oppmerksomme folk som passet på at vi ikke manglet noe på lugaren. Hop on hop off i Kiel var en gedigen nedtur, som absolutt ikke anbefales.
Komfortabel måte å fraktes fra Tyskland til Norge, eller motsatt. Vi spiser på den italienske restauranter, da prisen og maten der er helt innafor. Ellers se på livet, slappe av, og ankomme uthvilt til destinajonen. Selvfølgelig mye å oppleve på båten for dem som vil det. Eneste negative er at prisen har steget bratt de siste årene.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Color Line med offentlig transport


Filipstad 20 meter
NW192
VY66
Filipstadveien 210 meter
169
200
81
NW160
NW161
NW180
VY1
VY190
Skillebekk 480 meter
13

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler