facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Color Line, Sandefjord

Color Line, Sandefjord
Adresse: Strandpromenaden 18, 3210 Sandefjord, Norge
Telefonnummer: 22 94 42 00
Stat: Vestfold
Distrikt: Sandefjord
By: Sandefjord
Rute: Strandpromenaden
Husnummer: 18
Postnummer: 3210


Anmeldelser
Jeg har vært en trofast kunde igjennom 20 år nå. Nå har jeg bestilt min aller siste reise med Color Line fra Sandefjord-Strømstad.nGodtar ikke at Color Line svikter kundene sine så grovt ved å doble prisen for avganger etter at Fjordline la ned avgangene sine. Dette er ekstremt dårlig gjort ovenfor de kundene som har reist trofast i alle år. Så for min del er det over nå etter jeg har tatt min siste reise neste lørdag. Nå er det faktisk billigere med mosseferja. Ja drivstoff kommer i tillegg å bompenger. Dette er mest en prinsippsak for meg. Håper å tror flere trofaste kunder gjør som meg å boikotter hele Color Line.
Hadde en kjempe dårlige opplevelse ved sjekking. Hun eldre som satt i bua nr 1 søndag 21.4 kl 9:07 Sandefjord- Strømstad. Hun nektet oss. Selv om vi hadde legitimasjon og billetter. Hun ba en annen personal om følge oss ut. Vi spurte den personal som skulle følge oss ut om årsaken til at vi ikke får bli med. Han forteller oss at han hadde fått beskjed fra bua at vi ikke hadde billett. Når jeg viser personal at vi har billett så skjønte han ingenting. Han ba oss om å komme inn en gang til til en annen bua.nDa vi kommer til en annen bua og forteller om dette opplevelse så sier han i bua beklager. Og kommet oss videre i båten.nSynes dette var unødvendig av hun gamle dame.nHun burde se på billetten først. Før hun sender oss ut av båten og sier at hun godtar ikke norsk førerkort som gyldig legitimasjon da hun mente at vi ikke er norsk statsborgere. Hun var verbalt stygg og ville absolutt ikke prate til oss da hun har masse annet å gjøre. Vi ber henne om å sjekke dette opp og vil ha grunn for å ikke være med på båten. Hun klarer ikke dermed bevise dette og blir høylytte mot oss, forteller oss at vi må kjøre ut med engang da vi hadde ikke noe å gjøre her i dag.
Color Hybrid er på alle måter en flott båt. Nydelig mat, gode råvarer - noen dyrkes på båtens sundeck. Rask og hyggelig service ombord, det samme gjelder på kaia. Oversiktlig når du kjører ombord. Store tax-free butikker, den bakerste over to dekk med panoramautsikt mot hekkbølgen. Fine turer!
Hadde en deilig tur med min kjære, hvor vi også hadde bestilt Buffét. Nydelig mat, ren og fin båt med super service
En helt grei båt med helt ok frokost buffé,ble litt skuffet Eggehakk som jeg kunne ha drukket med sugerør men egg og bacon var knall.Lite folk på båten som passer bra i disse tider. Taxfree som har det meste av alkohol og tobakk og annet godt. Var heldig som kom over noen bra tilbud denne gangen. Covid-19 har de tatt på alvor med håndsprit og plakater med andre tiltak
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler