facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Combatstore.no

Combatstore.no

Info

CombatStore.no og Be Cool AS utfordrer bransjen og setter en ny standard for hvordan en Norsk kampsport og fitnessbutikk skal være. Vi er en UNDERDOG, men vi er kommet for å bli, vi er kommet for å utfordre og vi er kommet for å konkurrere...

Etikett

CombatStore.no fører kvalitetsmerker innenfor kampsport, fitness og crossfit.

Er du lei dårlig utvalg?
Er du lei kjedelig design?
Er du lei dårlig kvalitet?

CombatStore.no og Be Cool AS utfordrer bransjen og setter en ny standard for hvordan en Norsk kampsport og fitnessbutikk skal være. Vi er en UNDERDOG, men vi er kommet for å bli, vi er kommet for å utfordre og vi er kommet for å konkurrere om førsteplassen.

Vil du være med laget, vil du bli en av våre Eliteutøvere? Følg oss, lik oss, bli lagt merke til... Kanskje er det nettopp deg som får en telefon eller e-post om å bli med i vårt TOP TEN, VENUM eller ARAWAZA ELITETEAM!

Norges nye nettbutikk med kampsportutstyr, samt treningsutstyr og klær til Fitness og Crossfit. CombatStore.no vil over tid bli en fullsortimentsbutikk og dekke alle disipliner innen kampsport. Du vil oppleve at hver uke vil vi lansere nye spennende produkter, så vi anbefaler at du følger oss på sosiale medier.

CombatStore eies og drives 100 % av det norske selskapet Be Cool AS, med Kristin Bjørndal som daglig leder. Eierne har solid bakgrunn innen økonomi og har lang fartstid innen netthandel og det å drive en profesjonell butikk. Vi er også alle aktive utøvere innen kampsport og fitness. Eierne investerer allerede 1,5 milloner første driftsår og det er bare starten.

Hvis du gir oss din tillitt og tålmodighet, så vil vi gi deg en nettbutikk proppfull av spennende nyheter og bransjens mest spennende nettbutikk for kampsport.

Combatstore og Be Cool AS er Norges offisielle butikk for Top Ten, Venum, Ringhorns, Mooto og Arawaza. Er det noe du ikke finner på Combatstore.no, så er det bare å sende oss en forespørsel og vi vil ta med ønsket produkt på neste bestilling.

Hilsen Team CombatStore.no / Be Cool AS

Kristin Bjørndal
Daglig leder

Adresse: røyskattlia 30, 3470 Slemmestad, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 45872987
on.erotstabmoc@liam
By: Slemmestad
Rute: røyskattlia 30
Postnummer: 3470



relaterte søk: Combat Corner, Boksehansker, Bokseutstyr, Fighter, Fighter Sport Storgata
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Combatstore.no.

Slemmestad nettsted for e-handel

åpningstider, plassering. røyskattlia 30 kart bykart, satellitt visning. Combatstore.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Combatstore.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Combatstore.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Snus365.no Snus365.no 160 meter Stort utvalg og billigere priser enn ordinær butikk. Rask levering eller hente på dag...
CombatStore.no CombatStore.no 2 km Kampsport, hoppetau og klassisk trening. Finn det du trenger på combatstore.no!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler