facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Comets skøyte- og hockeyskole

Comets skøyte- og hockeyskole

Info

Velkommen til Comets skøyte- og hockeyskole!

Historie

Velkommen til Comets skøyte- og hockeyskole!

Barna trenger ikke å kunne stå oppreist på skøytene første gang. Nybegynnere starter med krype-øvelser! Gjennom lek lærer våre instruktører barna gradvis å mestre isen. De fleste står oppreist på skøytene allerede første gangen.

På skøyte- og hockeyskolen deler vi banen inn i 6 nivåer – ett nivå for nybegynnere, og de neste nivåene for de som har kommet litt lenger, og lenger, og helt frem til skøyteteknikken går automatisk og barnet er klart for å gå over i aldersbestemte lag.

Alle barn blir plassert på det nivået som passer best for dem – i en nivågruppe hvor alle er like gode. Barn utvikler seg forskjellig uavhengig av alder. Derfor sorterer instruktørene kontinuerlig og i samarbeid med hvert enkelt barn. Mestringsfølelsen står i sentrum. Barnet skal ha selvtillit og være stolt av egne fremskritt. At barnet har det gøy og at treningen og fremgang bokstavelig talt går som en lek er det viktigste.

Priser: Barna kan komme og prøve 3 ganger GRATIS når som helst på året. Vi ønsker at barna skal få lov til å oppleve vår aktivitet, for å oppleve hvor morsomt vi har det, at de trives, og har lyst til å fortsette hos oss! Vårsemesteret koster 400,- Medlemskap i IHK Comet og forsikring er inkludert i semesteravgiften.

Treningstider: Hockeyskolen trener to ganger i uken. Bursdagsfeiringer, familieturer i helgene og lignende er minst like viktig som hockeyskolen! Med to treningsmuligheter per uke rekker barnet forhåpentligvis litt av alt.

Mandag 18:00-18:50 og torsdag 18:00-18:50. Prøv alltid å være ute i god tid, slik at ungene ikke blir stresset. Bruk garderobene som er satt opp, for der bygger de vennskap!

Utstyr: Barnet trenger kun sykkelhjelm, varmedress, hansker som ikke trekker fuktighet og skøyter. Har du ikke egne skøyter eller egen hjelm kan du også låne dette av oss.

NB! Hansker er like viktig som hjelm! Isen er våt og kald, og skøyter kan være skarpe. Ettersom aktivitetene innebærer mye kryping og kravling er hansker/votter veldig viktig.

Vi liker å ha foreldrene med, så ha på ull innerst og varme sko!

Adresse: Blokkveien 39, 1785 Halden
By: Halden
Rute: Blokkveien 39
Postnummer: 1785


åpningstider

Mandag: 18:00 - 19:00


relaterte søk: comet hockey, hockey 4fun, comet bredde
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler