facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Comfort Hotel Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn

Info

Byens nye hotell-opplevelse åpner 1. mars 2019. Vi skal skape en herlig og attraktiv møteplass for alle våre besøkende. Følg oss gjerne på veien dit.

Adresse: Kammerherreløkka 3, 3915 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 4791552800
By: Porsgrunn
Rute: Kammerherreløkka 3
Postnummer: 3915



relaterte søk: comfort hotel porsgrunn jobb, hotell i porsgrunn, comfort hotel porsgrunn ledige stillinger, kammerherreløkka hotell, teo k luisa, kammerherreløkka porsgrunn, nytt hotell porsgrunn, hotell vic porsgrunn
Anmeldelser
Vi benyttet oss av hotellet for å sove godt og slippe å kjøre til en sykehus avtale tidlig på morgenen dagen etter. Dessverre resulterte det i det stikk motsatte, det var 21grader på soverommet og det var umulig å stille temperaturen noe lavere. I et forsøk på å få rommet noe kaldere åpnet vi et lite vindu for å få kald luft inn. Dette gjorde at vi fikk et nytt støy problem. Både dør inn til soverom og baderomsdør hadde slark i låsekassene som gjorde at disse "klakket" mot dørstokken hver gang det kom litt luft inn i rommet. Det var løst beslag utenfor vinduene som bråkte voldsomt hver gang det kom litt vind. Putene hadde så lite fyll at hodet "falt" gjennom putene og de bare var til besvær. Prøvde og benytte "hotell" putene istedenfor, men disse var så fulle av fyll at man da låg med 90 graders knekk på nakken. Så vi endte opp med å kaste fra oss begge putene. Tv,en som hang på veggen var av gammel årgang og man kunne ikke benytte seg av noen streaming apper noe som i grunn er ok for det går alltid ann å "caste" til tv, men ikke denne. Det gikk heller ikke ann å bruke "mirror" funksjon. 2000,- fattigere og en kjip opplevelse rikere.
Fantastisk utsikt, fine rom. Men sengen var så nedsunken at vi ikke fikk noe god søvn første natta. Vi fikk byttet rom neste dag og sov bedre andre natt. Service er varierende avhengig av hvem man møter på. Noen er veldig imøtekommende, andre kunne trengt et smilekurs. Frokosten er god, men en del småting gjør at de ikke når 5 stjerner, slik som våte brett og tallerken, sukkerskål med sammenklistret sukker osv. Beliggenhet er veldig fin. Kort gåtur til sentrum, kjøpesenter og restauranter.
For en fantastisk opphold hos dere : vi kommet veldig seint på natt på Fredag etter vår bryllupsfest og vi hadde ikke noe bestilt rom på forhånd . Vi fått veldig flott hjelp , av han som jobbet i resepjon . Han ordne en fantastisk rom , med flott utsikt og neste morgen vi fått frokost opp på rommet ! så alt var helt fantastisk Rom: Fantastisk utsikt fra rommet
Hyggelig resepsjon, behjelpelig med joggetur løyper i byen. Og bra treningsrom. Rommene er også braRom: 5/5
Et hotell med sentral beliggenhet. Hotellet har 'Barception' med bar og resepsjon i ett. Der kan man få et utvalg av småmat,snack og drikker med, og uten alkohol. Foajeen har rikelig med sittemuligheter , og det var mulighet å spille Shuffleboard der. Det finnes også automater dersom man foretrekker å sjekke inn selv. Rommene var enkle og hadde god standard , badet var rent og pent. Sengene var veldig gode å sove i. Hotellet tilbyr en ok frokostbuffe med et helt ok utvalg. Hotellet har parkeringsmuligheter i kjeller om man reiser med bil. Anbefales. Rom: Gode senger. Pult med stol, og enkel garderobeinnredning. Badet var rent. Termostat til å justere temperatur i rommet. Aktiviteter i nærheten: Kort vei til en lekeplass for barn, diverse kafeer/restauranter og dagligvarebutikk. Fremkommelighet til fots: Lett å finne frem og kort gangavstand til butikker. Mat og drikke: Frokostbuffe med et lite utvalg av pålegg, brød/rundstykker, frokostblandinger, egg, bacon, eggereøre, tomatbønner, bløt - og hardkokte egg, pølser, havregrøt, tebrød etc. Barception - bar og resepsjon i ett, der man kan få kjøpt "småmat", diverse drikker med, og uten alkohol.
Rommene er helt greie, prisen sett i betraktning er det ingenting å påpeke hverken positivt eller negativt. Hotellet får en stjerne i trekk på grunn av trang parkeringskjeller, og noe kjedelig frokost. Det grunnleggende er der juice, kaffe, egg, bacon, brød osv., men jeg savner litt større utvalg. Til tross for at hotellet var fullt sist jeg var her var det fortsatt overraskende stille. Merk at hotellet ligger rett ved jernbanestasjonen. Det er positivt for de som kommer med tog, men det ligger også rett ved jernbanestasjonen og alt av støy dette medfører. Etter et par timer blir man vant til det og tenker ikke over det lengre, men det er greit å ta med i beregningen når man bestiller. Rom: Rommene er store nok uten å være for store, og har det meste man trenger. Grei seng, eget bad, tv, et lite skrivebord med stol og uttak for strøm til mobil, laptop og lignende. Taket på rommene, ihvertfall de jeg har hatt, er naken betong, så hvis du er på utkikk etter et koselig og varmt rom er kanskje ikke dette hotellet for deg. Fremkommelighet til fots: Det er ikke noe problem å komme seg hit til fots. Hotellet ligger rett ved siden av både buss- og jernbanestasjonen i Porsgrunn, og på en dårlig dag tar det to minutter å gå bort. I tillegg har man matbutikk Extra og et par kebab/pizzasjapper innenfor fem-ti minutter, så det er egentlig ingenting å si på beliggenhet sånn sett.
Veldig dyrt!! Første gang jeg har vært borte i sommertid på frokosten. Det ble servert senere feokost en vanlig. Så frokosten uteble pga at jeg måtte på jobb. Overnatt hellet på Hotell Vik i Porsgrunn. Mye billigere, frokost fra kl 0600, og du kunne lage deg egen lunsj matt til jobb for 60kr. Også er gratis kveldsmat på Hotell Vik.
Perfekt beliggenhet om du skal være i sentrum av Porsgrunn. Super service, god frokost og fine rom. Også shuffleboard i resepsjonen som kan brukes gratis.
Et fint konferanse hotel med god lunsj og lyse lokaler.Service: 4/5
Fantastisk sentralt beliggenhet Egen parkering i kjeller 150,- pr døgn inkludert lading USB mulighet på rommet, Behagelig stor dobbeltseng, Super god mat, Hyggelig imøtekommende service innstilt ansatteRom: 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler