facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Comfort Lier - Flis & Bad

Comfort Lier - Flis & Bad

Info

VELKOMMEN TIL BUSKERUDS STØRSTE BADEROMSFORRETNING! Butikk og rørlegger på samme sted.

Historie

Hos Comfort Lier - Flis & Bad as finner du over 1000 m2 med lekre utstillinger av fliser, baderomsmøbler, porselen og komplette bad. Vi har også et godt utvalg av tilbehør i matchende farger. Hos oss finner du alt til badet på ett og samme sted!
Våre dyktige håndverkere hjelper deg med røropplegg og montering, og våre kompetente selgere kommer gjerne med faglig veiledning og gode råd. Sett oss på prøve - vi kan faget vårt og lover å gi deg svar!



"Vi er entusiastiske rørleggere klare til å assistere deg med alt fra planlegging til montering av baderom. Vårt fokus er å tilby en komplett løsning for alle våre kunder, enten det er å kjøpe en ny servant, bytte varmesystem eller installere vann og avløp i et helt hus. Alt materiell og installasjon kan kjøpes på ett sted. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!"
Adresse: Husebysletta 19, 3414 Lier, Norway
Telefonnummer: 32242840
on.reil-trofmoc@tsop
By: Lier
Rute: Husebysletta 19
Postnummer: 3414


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: comfort bad, comfort baderomsmøbler, rørlegger lier, comfort bad tønsberg, bademiljø lier, baderom bergen, comfort bad oslo, flisekompaniet drammen
Anmeldelser
Fin butikk, hyggelig betjening og god service. Flinke rørleggere som kommer til avtalt tid og gjør en god jobb. Fakturaavdelingen har imidlertid forbedringspotensiale, men de beklager alltid og rydder opp.
Flott utstilling med mange gode eksempler på smarte løsninger. Verdifull og hyggelig rådgiving. Vi kommer garantert tilbake.
Kjempefornøyd med rørleggerarbeidet som ble gjort på vårt kjøkken :
Fin butikk og trivelige nok, men tok 765 kroner for et rør som koster 242 på Bad.no – og insisterte på at det var riktig i etterkant. Da går fort turen for full baderomsoppussing et annet sted.
Meget god kundeservice i butikken, og kjapp respons fra Rørlegger og ikke minst måtte bare vente en dag før en kjempe hyggelig rørlegger Jørgen ringte på døra vår. Anbefales på det sterkeste.
Hyggelig og kunnskapsrik betjening! løpende tilbakemelding på status på bestillingsordre. Anbefales på det varmeste
Negativt: Veldig lite oppfølging og kontroll av utført arbeid fra prosjektledelsen. Mye feil og dårlig utført arbeid av flislegger, og snekkere som monterte innredning. Uaksetabel lang gjennomføringtid, og generell dårlig kundebehandling . Postivit: Dyktig og effektiv fagarbeider elektro.
Fantastisk hjelp å få fra hyggelig betjening. Minus 1 stjerne for høye priser. Men du betaler for kunnskapen om du vil gjøre jobben selv.
Kunnskapsrike og gir gode råd, hjelpsomme med montering dersom du ønsker det.
Veldig fin butikk med ansatte som har høy kompetanse i faget. Veldig stor avdeling med utstilling av forskjellige løsninger for bad. Stor avdeling med alt av tilbehør til bad. De har også et veldig rikholdig delelager.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Comfort Lier - Flis & Bad.

Lier vvs-firma

åpningstider, plassering. Husebysletta 19 lier shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Comfort Lier - Flis & Bad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Comfort Lier - Flis & Bad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Comfort Lier - Flis & Bad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Blendergruppen Blendergruppen 340 meter Blendergruppen er din totalleverandør av design- & byggetjenester.
Bo Bedre as Bo Bedre as 608 meter Bo Bedre AS er stolt representant i Norge for ledende norske og danske varemerker. ...
Kikkis Interiør Kikkis Interiør 857 meter Om Kikkis Interiør
Plantasjen Plantasjen 942 meter Søteste kjøtt eter planten fikk vi kjøpt hær
Birger N. Haug Birger N. Haug 1 km Kom egentlig bare inn for å titte på en bil, fikk tilbud om å prøvekjøre bilen et par...
Europris Lierstranda Europris Lierstranda 1 km Stor butikk. Godt med utvalg av varer. Pass på når det er tilbudet, da kan du gjøre ...
Flugger farve Drammen/Lier Flugger farve Drammen/Lier 1 km Prisnivået er beregnet ut fra rabatering. Dyrt hvis du ikke får rabatter.
Mathall i Lier Mathall i Lier 2 km Mathall i Lier
REMA 1000 Lierstranda REMA 1000 Lierstranda 2 km Helt grei butikk men hver gang jeg skal handle der så er det skikkelig dårlige tomate...
Kulelagerhuset AS Kulelagerhuset AS 2 km Fint å få tak i deler over disk, men 230kr for et standard SKF-lager som koster 90kr ...
Stein Finer Stein Finer 2 km Stein Finér er tynne, fleksible plater i flis og storformat laget av ekte skiferstein...
Nora Norway Nora Norway 2 km www.noranorway.com www.instagram.com/noranorway_ www.twitter.com@noranorway_ Norsk d...
arnika.no Nettbutikk for naturlig helse & velvære arnika.no Nettbutikk for naturlig helse & ve... 2 km arnika.no nettbutikk for helse og velvære
ENJO-Una ENJO-Una 2 km Kjemikaliefritt hjem. 6 ganger renere med Enjo fiberteknologi og kaldt vann. Spar tid...
Heggtoppen Blomster As Heggtoppen Blomster As 3 km Har det meste samt god service!
saastor.no saastor.no 3 km • Blafre • "Så stor var jeg" plakater • Bokstav og tallplakater • Teddykompaniet • Em...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler