facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Community Hope Norge

Community Hope Norge

Info

Community Hope Norge har som formål å gi håp gjennom utdannelse og omsorg til foreldreløse barn i Namibia. Du kan bli fadder ved å trykke "Gi nå".

Historie

Community Hope Norge støtter arbeidet med utdanning blant barn på Community Hope School (CHS) i Katutura, Namibia,. Namibia har en av verdens største forskjeller mellom fattig og rik. I følge FN er hver fjerde husholdning under fattigdomsgrensen. Inntektene til de fattigste 10% av befolkningen utgjør kun 1% av landstotalen, mens inntekten til de rikeste 10% utgjør halvparten av landets samlede inntekt. Katutura er en forstad til landets hovedstad Windhoek. De som bor der ble i sin tid tvangsflyttet dit under apartheid regime. De 200 000 innbyggerne består i stor grad av en av de fattigste folkegruppene, Damara stammen. 15% of Namibias voksne befolkning er HIV positive. Dette har ført til at mange har blitt etterlatt uten foreldre. Dette er en fortvilet situasjon for barna i Katutura, hvor en bestemor ofte er den eneste som kan ta seg av barnebarna.
Community Hope’s visjon er å gi barna tilgang på god utdanning for å bryte rekken av fattigdom og arbeidsløshet i hjemmene og lokalsamfunnet. Skolen ble startet i Januar 2005 av John og Suzanne Hunter med én klasse og 10 elever. I dag har CHS 120 elever fra 1. til 7. klasse.
Elevene får utdanning av beste kvalitet, tre måltider om dagen, bøker, skoleuniformer og nødvendig utstyr. CHS har små klasser og individuell oppfølging av hver elev. Barna har også tilgang på sosialarbeider som kan gi veiledning gjennom barnas mange utfordringer. På skolen tilbys frokost, mellommåltid og varm lunch hver dag. For mange er dette den eneste maten de får i løpet av uken.
Hver fadder i Norge støtter ett bestemt barn. Barna skriver brev til sine faddere og fadderene har mulighet til å sende brev til sine fadderbarn. Denne personlige kontakten kan skape en varig forskjell for begge parter.

Adresse: Rolf Presthus vei 16, 1415 Oppegård
By: Oppegård
Rute: Rolf Presthus vei 16
Postnummer: 1415


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler