facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Congratulations

Congratulations

Info

Gaveinnpakning, trykksaker og tilbehør til alle slags fester. Følg oss for inspirasjon til din fest!

Historie

Stort utvalg, hyggelig shopping og veldig fine ting!

Adresse: Bjerregaardsgate 13 , Oslo 0172, NO
Telefonnummer: 465 79 999
on.snoitalutargnoc@ofni
By: Oslo
Rute: Bjerregaardsgate 13
Postnummer: 0172


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 11:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: congratulations lyrics, congratulations meme, congratulations oslo, congratulations chords, post malone congratulations, congratulations meaning, congratulations song, congratulations and celebrations
Anmeldelser
Her skulle det vært mulighet for å gi -5 stjerner. Ikke mulig å komme gjennom på tlf og butikken er stengt før stegnetiden. Elendig opplegg når man kjører langt for å komme hit i tide. Står at det stenger 18.00 og her kom vi til helt mørklagt butikk 17.30.
Rask service og veldig god service. Bestillingen ble ordnet på en dag og endret til hente i butikk i samråd med meg for å sikre at varene kunne brukes i selskapet. Bestilte 6 dager før festen og alt lå klart dagen etter. Flotte kakeskilt var det også og billigere for muffins toppere enn partyland. Anbefales :
Altså, de fortjener ikke en stjerne engang. Ødla hele ballong orderen min, og dagen min. Elendig kundeservice i tilegg. Kommer aldri til å bestille herfra noen gang igjen. Ikke kom hit hvis du vil være fornøyd med produktet du har bestilt.
Sliter med å komme i kontakt med dere da jeg ikke har mottatt varene jeg har bestilt og betalt for. Ingen svar på e-post eller telefon på 1 uke.
Elendig service på nettbutikken. Ønsket å returnere en vare som overhode ikke samsvarte med bilde + at varen var ødelagt og stygg å se på. Fikk til svar fra kundeservice at man ikke kunne benytte angrerett ved kjøp under 300kr. Noe som er bare tull. Anbefaler ikke å handle fra disse.
Grei betjening, mye moro til fest og spesielle anledninger.
Kjørt en halvtime for og komme hit. Er her 30m før det stenger men her er det mørkt...
Spurte om de har løsbarter. "nei, det har vi ikke" Fant tre typer løsbarter selv, kommenterte det. Fikk litt strengt tilbake; "men jeg trodde du skulle ha sånne som sitter på huden, det har vi ikke" Pekte på de som kunne klistres på huden. "Å ja" Pluss for antall typer løsbarter, fratrekk for søøørvisss
Supert utvalg av party-produkter. Ballonger, engangsservice, pynteting - alt som trengs til bursdager, temafester, utdrikningslag etc. Helt grei service - ikke alltid like lett å kommunisere med men vi kom i mål til slutt.
Bra kundeservice. Fikk hjelp til å få inn tvillingvogna inn i butikken. Hyggelige folk som jobber der. Tror utvalget av varer er ok. Har ikke vært i tilsvarende butikk, så har ingen sammenligningsgrunnlag på sortimentet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Congratulations.

Oslo kort og skrivemateriell

åpningstider, plassering. Bjerregaardsgate 13 kart bykart, satellitt visning. Congratulations adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Congratulations. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Congratulations med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skaperverket Skaperverket 991 meter Fantastisk butikk med alt av små gaver, nips, ting og tang Alt laget av lokale kunstn...
Tanum Tanum 1 km
Universal Presentkort Universal Presentkort 1 km Gavekort er noe svineri som medfører plunder og heft. Når det er sagt vil jeg si at j...
Decorium Decorium 1 km
Vrimmel Vrimmel 2 km Klassiske leker i god kvalitet. Vrimmels leker stimulerer sansene, er utviklende og a...
TGR TGR 3 km Her finner man mye forskjellig, man må bare ta turen og se
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler