facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ConLogo.no - Bilpleiespesialisten

ConLogo.no - Bilpleiespesialisten

Info

ConLogo AS er et importør og grossistforetak innen bil- og båtpleiebransjen. Våre hovedmerker - CarPro, Menzerna, Modesta, Rupes, Swissvax og Tuga Chemie.

Historie

ConLogo AS er et importør og grossistforetak innen bilpleie, samt båtpleiebransjen. Vi har fem hovedmerker i vår portefølje - CarPro, Menzerna, Modesta, Rupes og Swissvax.
Vi ble etablert i 2003 og har hatt fokus på å bygge opp vår produktportefølje med basis i internasjonale merkevarer av meget høy kvalitet med det ønske å heve profesjonelles og forbrukeres utvalg innen produkter til bil og båtpleie.

Om ConLogo

Vi driver forretning innen fire hovedområder:

Grossistvirksomhet: Vår hovedforretningsområde er grossistvirksomhet til forhandlere og profesjonelle brukere som bilrekvisitaforretninger, bilpleiefirmaer, nettbutikker innen bilpleie, bilforhandlere, bensinstasjoner, med mere.

Kursvirksomhet: Vi driver også kursvirksomhet både mot proff- og privatmarkedet. Dette dreier seg om alt fra nybegynnerkurs for private som har lyst på en innføring i faget til utdanning og sertifisering av profesjonelle som jobber innen bilpleiefaget til daglig.

Bilpleiesenter/Butikk: I våre lokaler på Lillehammer driver vi også et høykvalitets, topp profesjonlet bilpleiesenter. Våre kunder er bilinteresserte mennesker som ønsker å ta best mulig vare på kjøretøyene sine og som er ute etter behandlinger som sitter varer lenge på kjøretøyet og som gir fantastiske resultater. Vi har også flere bilforhandlere på kundelisten. Dette er forretninger som ønsker å kunne tilby og levere det beste til sine kunder. På vårt senter finner du også en meget velutstyrt bilpleiebutikk.

Nettbutikk: www.conlogo.no (under oppbygging).
www.swissvax.no

Produkter

CarPro
Menzerna
Modesta
Rupes
Swissvax

Adresse: Landbruksvegen 2, 2619 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: +47 61 27 99 00
on.ogolnoc@ofni
By: Lillehammer
Rute: Landbruksvegen 2
Postnummer: 2619


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: swissvax tilbud, swissvax kristiansand
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ConLogo.no - Bilpleiespesialisten.

Lillehammer biler

åpningstider, plassering. Landbruksvegen 2 kart bykart, satellitt visning. ConLogo.no - Bilpleiespesialisten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ConLogo.no - Bilpleiespesialisten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ConLogo.no - Bilpleiespesialisten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
TuningService Lillehammer TuningService Lillehammer 6 km Mobil avdeling for TuningService, en av Norges største innen optimalisering av kjøret...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler