facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Extra Stjørdal

Coop Extra Stjørdal
Adresse: Øyanvegen 4, 7500 Stjørdal, Norge
Telefonnummer: 40 00 12 77
Stat: Trøndelag
Distrikt: Stjørdal
By: Stjørdal
Rute: Øyanvegen
Husnummer: 4
Postnummer: 7500


åpningstider

mandag: 07:00–23:00
tirsdag: 07:00–23:00
onsdag: 07:00–23:00
torsdag: 07:00–23:00
fredag: 07:00–23:00
lørdag: 07:00–23:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
REMA 1000 HUSBYFARET REMA 1000 HUSBYFARET 198 meter Stor fin butikk. Trivelige ansatte, lett tilgjengelig og bra parkering.nEget pante-ro...
Værnes matbutikk Værnes matbutikk 719 meter Litt trangt og vanskelig å finne det man ser etter
Anmeldelser
Største extra i hele trøndelag. God service, har det meste
Coop Extra, Øyanvegen 4, Stjørdal. En grei butikk å handle i. Finner stort sett det meste man trenger for en vanlig husholdning. F.o.m. 2023 har butikken endelig fått et bedre utvalg av varer for kunder med matintolleranse/-allergier. De ansatte yter veldig god service og bistår med å finne frem mellom alle reolene. Lett tilgjengelighet v/E14, den siste rundkjøringa før man kjører vidre østover mot Meråker og Sverige og ved den første rundkjøringa når man kommer østfra, med stor gratis parkeringsplass og flere HC-plasser nære inngangen til butikken, lange åpningstider mandag-lørdag kl. 7-23, søndag stengt.
Giraffen var fantastisk! Fikk den trygt med oss hjem. Den skanne-tingen hvor du kan skanne mens du handler er kul.
Stor butikk med like stort utvalg. Assortementet med scannere tillater en kjapp handletur ettersom man kan scanne en vare og legge den rett i posen; dette sparer mye tid, faktisk så mye at det overrasker meg hvor sjeldent tilbudet er tilgjengelig i andre butikker. Anbefales.
En butikk med greit utvalg. Synes den desverre virker trang mellom reolene, og siden det var en lørdag så var det nok exstra med kunder. Men ikke mulig å holde sunn avstand, som anbefales og føles konfertabelt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler