facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Marked Hammerås

Coop Marked Hammerås

Info

Velkommen til Coop Marked Hammerås sin Facebookside. Følg oss for å sikre deg gode tilbud, og for å holde deg oppdatert på hva som skjer i butikken.



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: Eidsvollvegen 2, 2080 Eidsvoll
Telefonnummer: +4763960469
By: Eidsvoll
Rute: Eidsvollvegen 2
Postnummer: 2080


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
KIWI KIWI 3 km Rotete butikk, vanskelig å finne frem og frukt & grønt avdelingen var svært lite ...
Coop Prix Coop Prix 3 km Vanelig godt utvalg, koselig betjening
Anmeldelser
Butikken ligger sentralt til for den som bruker bil for å handle mjølk og brød. God parkering. Dagligvarekjedene konkurrerer om å markedsføre konseptet billig. Det finnes svært lite om noe i det hele tatt som er billig her. Coop hører til de dyreste, spesielt de med ferskvaredisk. XTra har stort utvalg, men det har de fleste kjedebutikkene. Hva er det da som fremhever denne butikken? At den ligger i en rundkjøring utenfor Eidsvoll sentrum.
Stort supermarket med utvalg som overgår de mer normale matbutikkene. Enkelt one stop hvis du skal ha utstyr til kjøkkenet, enkle klær, eller bare handle mat. Selvbetjening i kassen kan velges.
God parkering like utenfor, bra vareutvalg og mye fin frukt, hyggelig betjening
Jeg syntes det er en veldig stor og oversiktlig butikk med god plass til mange kunder så man slipper å dytte borti fikk. Tipp topp tommel opp
Stor og flott butikk med godt utvalg! Koselig betjening.
Stor og romslig butikk med et bredt vareutvalg, hyggelig betjening og stor parkeringsplass. Gode tilbud og varer med nedsatte priser. Selvbetjentkasser og betjente kasser. Litt for enhver smak. Plasseringen er også fin, om du reiser mellom Nordbygda, Eidsvoll og Sørbygda. I sommerhalvåret finner du også et fint planteutsalg på samme område.
Stor fin butikk med hyggelig betjening.
Stor butikk, bra utvalg.
Veldig god parkering å nye store moderne lokaler ....
Stor fin oversiktlig butikk med godt utvalg og særdeles hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler