facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Marked

Coop Marked

Info

Åpningstider: Man-fred : 8- 22 Lørd : 9-18

Adresse: Krogstadvegen 6, 7236 Hovin, Sor-Trondelag
Telefonnummer: 72856124
By: Hovin
Rute: Krogstadvegen 6
Postnummer: 7236


åpningstider

Mandag: 09:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 09:00 - 22:00
Torsdag: 09:00 - 22:00
Fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: coop marked tilbud, coop marked oppskrifter, coop marked medlemstilbud, coop marked butikker, coop marked bergen, coop marked oslo, coop marked matkroken, coop marked stavanger
Anmeldelser
Beste butikken i hele Gauldalen. Veldig trivelig betjening som bestandig yter ekstraservice hvis det er behov for det.
Aldri vært så fornøyd med en lokalbutikk før! Har bodd på Hovin i 8 år, alltid blitt tatt godt i mot av hyggelige ansatte! Dagligleder er en sann gledesspreder Har jeg en dårlig dag blir den ALLTID bedre så fort jeg kommer inn dørene deres! Blir møtt med lystige hilsninger bestandig! Kjenner jeg gruer meg til å flytte snart kun pga lokalbutikken.. Sa det til de ansatte at jeg skulle ønske jeg kunne ta med både de og butikken dit jeg flytter! Dagligleder er kjempe grei å ha med å gjøre, savner man noe i butikken skaffer han det meste. Er noe gått galt med varene eller noe, fikser han alt! Ja prisene er noe høye, men det er en lokalbutikk! Samt med prisøkningen på alt, noe butikkene ikke kan noe får, ble det veldig dyrt. Men jeg handler heller her enn å kjøre til Støren, sparer ikke mange kronene på å kjøre dit. Drivstoff koster det også! Å prisene er økt over alt. Til og med foreldrene mine er innom butikken her hver gang de besøker oss, rett å slett fordi det er en bra butikk med så ufatterlig hyggelige ansatte!
Flott betjening, med god service! Hilser og byr på kaffe til kalde karer. Butikken har alt fra penner, vanter og mat som man skulle trengt for å klare seg i bygda; topper det hele med koselig kaffekrok med lokal pyntebutikk.
varene i butikkwn kunne vært mye mer billigere. blir ruinert av å handle der. mange matvarer der som er savnet i butikken. blir somregel at jeg ikj har råt til å handle på min nærbutikk. må dra 1 time med buss for å fått handle billig :
Helt grei butikk, men dårlig på glutenfrie varer. Feil plassering av kalde drikker, helt innerst i butikken langt fra de andre brus og drikkevarene.
Kjempe service Fikk tilogmed bruke spiserommet til betjeninga tusen takk fra 3 sykkelista fra Tromsø
Grei betjening. Butikk med gidt utvalg, selv om den er liten.
God service og kundevennlige ansatte.
Ypperlig service, hyggelige ansatte, pen frukt&grønt avdeling.
Blir Prix go butikk å trivelig folk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler