facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Mega

Coop Mega

Historie

Supermarkedet med et hav av fristelser! La oss servere deg de aller beste råvarer til inspirasjon enten det er til hverdag eller fest.



"Coop Mega er det folkelige supermarkedet for alle som er glade i mat. Vi tilbyr den gode handleopplevelsen med stort utvalg og flotte råvarer."
Adresse: Søråshøgda 9, 5235 Rådal
Telefonnummer: 55 11 74 74
By: Rådal
Rute: Søråshøgda 9
Postnummer: 5235



relaterte søk: Coop Mega Bergen, Coop Mega butikker, Coop Mega kilden Bergen
Nærliggende lignende selskaper
KIWI KIWI 1 km Den gamle snop avdelingen var legendarisk.
Extra Extra 2 km Første besøk etter ombyggingen. Det var enda triveligere enn før‼ Oversiktlig i butik...
Anmeldelser
Fin butikk med stort utvalg innen bla. frukt og grønt, økologiske produkter, allergivennlige produkter og ferskvare med flott utvalg og hyggelige annsatte som tilsammen gir deg en flott handleopplevelse.
Veldig fin butikk, de har mye. Ferskvaredisk og bakevarer er veldig bra. Litt vel dyr butikk.
Jeg var bare rett innom for å kjøpe noe som jeg ikke trengte å gå inn i hele butikken, men jeg møtte på 1 meget hyggelig mann som satt i kassen, som gjorde at jeg nok vil ha gått å handlet der igjen om jeg hadde vært i nærheten av Kilden senter. Det var 1ste gang jeg har vært på senteret i det hele tatt. Men jeg vil ikke anbefale å gå der uten å ha bil til og fra. Det ligger litt utenfor allfarvei, for min del. Det er det jeg kan si om butikken og senteret.
Denne butikken har den beste servicen i Fana. Slår samtlige matbutikker langt ned i skoene. Alle som jobber i matbutikk, burde gått i lære hos de ansatte her. Stort pluss med ferskvaredisk, samt generelt ryddig og reint overalt. Veldig godt vareutvalg. Litt på den dyre siden dessverre, men det er jo denne kjeden sånn generelt.
Synes denne butikken er veldig åpen og stor. Pluss med ferskvaredisk og varme pannekaker i tillegg veldig greit med mange selvbetjeningskasser. Hyggelig betjening hvis noe henger seg opp
Godt utvalg og trivelig butikk, men høye priser.
Lekker butikk og godt utvalg.
Stor oversiktlig butikk og hyggelig betjening. Gode tilbud og råvarer.
Grei butikk med kjøtt og fiskedisk. Men en dyr butikk
Flott butikk, god ferskvare bare av den grunn sammen med hyggelig betjening, mitt 1 valg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler