facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Mega

Coop Mega

Info

Kom til Coop Mega for en hyggelig handel!
Mandag-fredag 8-21
Lørdag 9-19

Historie

Supermarkedet med et hav av fristelser! La oss servere deg de aller beste råvarer til inspirasjon enten det er til hverdag eller fest.



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: Ole Steigs gate 5, 2630 Ringebu
Telefonnummer: 61281880
on.pooc.agem@ubegnir
By: Ringebu
Rute: Ole Steigs gate 5
Postnummer: 2630


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: coop mega kundeavis, coop mega butikker, coop mega oslo, coop mega tøyen, coop mega åpningstider, coop mega oppskrifter, coop mega bergen, coop mega nydalen
Nærliggende lignende selskaper
Bunnpris Bunnpris 259 meter De er ofte utsolgt for mors brød og Frydenlund s fall.
KIWI KIWI 9 km Stor butikk. Romslig. Stor P-plass. Vanlige Kiwi-priser.
Coop Extra Fåvang Coop Extra Fåvang 9 km Bra butikk masse fine blomster og gaveartikler også. Verre er det med pakkedisken. H...
Anmeldelser
Kjøpte en bit norsk indrefilet på Coop Ringebu i går. Pakket slik at den så riktig delikat ut. Men da vi pakket opp og snudde biten så var det bare sener og fett. Dårlig! Som om ikke det var nok, crispi salaten var delvis råtte, og med snegler inni forpakningen@
Grei butikk å handle i, lett å finne det du trenger
Ryddig og oversiktlig. Verdens beste betjening!
Fin butikk med godt utvalg. Veldig hyggelig og imøtekommende personale
Mega Ringebu er min mest brukte matbutikk i Ringebu. De har vareutvalg langt utover den generelle matbutikken og en ferskvaredisk med både kjøttprodukter, salater og en egen ferskdisk for fisk. Koselig og hjelpsom betjening.
De har ofte kampanjer og gode tilbud. Bra ferskvaredisker, med god fisk og delikate kjøttvarer. De har også varmmat og salatbar. Bra utvalg i frukt og grønnsaker. Grei butikken som har det meste.
Fin mellomstor hverdagsbutikk, hyggelige ansatte. Rent, romslig og akkurat det en kan forvente av Xtra butikkene
Her har de som på mange andre coop mega både salatbar, stort utvalg av ost og kjøtt samt en varmedisk med mye utvalg. Dette er noe jeg savner mye i andre matbutikker.
Dette er en superbra butikk!! Stort utvalg, fiskedisk, nisjeprodukter km. Det nyeste er en vegg med mange ulike varer fra små bryggerier.
Et hyggelig sted å handle . Lett og finne parkering. Rullestol inngang. Godt utvalg i ferskvarer av fisk og kjøtt. Stort utvalg i frukt, grøntsaker og bær.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler