facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Mega Vinderen

Info

Coop Mega Vinderen er en daglivarebutikk med godt utvalg og har en flott og innbydende ferskvare. Vi har dyktige ansatte med lang og bred kunnskap.

Historie

Supermarkedet med et hav av fristelser! La oss servere deg de aller beste råvarer til inspirasjon enten det er til hverdag eller fest.

Adresse: Borgenveien 48 , Oslo 0373, NO
Telefonnummer: 23 22 29 30
liame
By: Oslo
Rute: Borgenveien 48
Postnummer: 0373



relaterte søk: coop vinderen åpningstider, jernia vinderen, coop mega kundeavis, coop mega smågodt, rema 1000 vinderen, baker hansen vinderen, coop slemdal, rema vinderen åpningstider
Anmeldelser
Coop Mega på Vinderen er en av de beste butikkene i området. Den er stor og romslig, og har effektive selvutsjekk-maskiner. Man kan også bruke en maskin til å scanne imens man handler, eller bare bruke en bemannet kasse. Varmmatdisken har veldig gode pizzabaguetter og lunsjkaker. Veldig solid utvalg av alle varer man skal trenge. Lett tilgang til både t-bane- og bussstasjonen på Vinderen. Manglende sykkelparkering, men er et gjerde utenfor som funker helt greit.
Stor og fin butikk!! stort og bra vareutvalg, i tillegg til hyggelige ansatte!! Parkering i kjelleren er også ett pluss!!! Der sto det en meget hyggelig og sympatisk ung mann, som jobbet for Erlik Oslo, og solgte julebøker!!! En fin samtale fikk vi på kjøpet, samtidig som mannen fikk tjent seg litt ekstra nå i jula!! En fin avslutning til en fin handletur!!!
Trenger mere personlig atmosfære, ellers god falafel, god jul og godt nytt år til alle, og fred i verden
Det er en butikk hvir de ikke er hyggelige og behandler deg som sauer, spesielt en ansatt som heter Tom. Han var også meget aggressiv og ga oss trusler, dette gjorde han selv om vi oppførte oss rolig. Han fortjener sparken. Det er heller ikke billig. De liker heller ikke ungdom i denne butikken, de ser stygt på deg og snakker stygt til deg. Her må de skjerpe seg.
Du får alt du trenger og litt til. Godt utvalg av brød, melk, pålegg og alt annet. Kjøttdisken har et godt utvalg og de ansatte virker å kunne sakene sine, så det er ikke noe problem å spørre om noe man lurer på. Lasagne, pastasalat og andre ting har de ferdig. Prisene er høye, men de er ikke høyere enn andre sammenlignbare butikker. Man får sjeldent dårlige varer her.
En av de verste butikkene jeg har vært i og butikksjefen var frekk. De diskriminerer de enkelte grupper ungdommer, jævla dyrt og bare generelt elendig. Veldig skuffet.
De frekkeste menneskene jeg har vært borti. Kunne ikke gå et sted uten å bli kjeftet på av dem. De har alltid vært sure, men i dag var det skikkelig ille. Ble nesten redd.
Greit sted, hjelpsom betjening
Super fiskedisk! De som jobber bak disken har god kunnskap og servicevilje. Prisene er gode, alltid noe på tilbud. Jeg pleier ofte ringe og høre hva som er rimelig. Mandager spesielt bra.
Bra utvalg, men enkelte ting er ufattelig overpriset. For eks importere oster og spekeskinker. Her snakker vi om opp mot 2000 kr per kg!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Coop Mega Vinderen.

Oslo dagligvarer

åpningstider, plassering. Borgenveien 48 kart bykart, satellitt visning. Coop Mega Vinderen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Coop Mega Vinderen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Coop Mega Vinderen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Blindern Mat Blindern Mat 823 meter
Fruktboden Slemdal Fruktboden Slemdal 970 meter Flotte blomster og nydelig mat og grønnsaker. Og hyggelig betjening. Flott sted å kjø...
Vestgrensa Kiosk Vestgrensa Kiosk 1 km Veldig velfylt, velsmakende mat. Lange åpningstider. Veldig snilt personale.
Coop Coop 1 km
Kiwi minipris Kiwi minipris 1 km Er en butikk på en flate. Parkering er som ellers i deler av Oslo, vanskelig eller hå...
Meny Colosseum Meny Colosseum 1 km Colleuseum kino ble satt opp i 1928-et bygg som preger bybildet med det gjennkjenneli...
Coop Extra Coop Extra 2 km Dagligvarebutikk med stort utvalg og Extra lave priser
Jacob's Colosseum Jacob's Colosseum 2 km Jacobs på Majorstua er et i norsk målestokk svært supermarket med fokus på gode matva...
Rema 1000 Majorstua Rema 1000 Majorstua 2 km En helt grei Rema 1000. Det er imidlertid trangt og det kan være mye folk der.
Joker Kirkeveien Joker Kirkeveien 2 km Betjeningen er hyggelige. Utvalget er ok til denne type butikkå være. At de stadig pl...
Bunnpris Kirkeveien Bunnpris Kirkeveien 2 km Bra dere har åpent på søndager. Samme hvor liten eller stor den er. Tipp topp. Stå på...
Coop Mega Coop Mega 2 km
Rema 1000 Rema 1000 2 km REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og har en av landets sterkeste merkevarer...
Nye Gastro Delikatesse & minimarked Nye Gastro Delikatesse & minimarked 2 km Ble skjelt skikkelig ut fordi jeg knuste et glass uten vilje!
Coop Extra Coop Extra 2 km
Fromagerie Fromagerie 2 km Fromagerie er #1 på de gode skinkene, ostene og andre gode smaker. Nerder på kvalitet...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler