facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Coop Prix

Coop Prix

Info

Coop Prix Beitostølen

Historie

Her kan du stille oss spørsmål om det du måtte lure på. Vi svarer så snart vi kan - hverdager mellom 08.30 og 16.00.



"Hos Coop Prix er det fort gjort å stikke innom for en god handel og finne ut av hva du skal ha til middag."
Adresse: Stølstunet, Bygdinvegen 3764, 2953 Beitostølen
Telefonnummer: 40027971
on.pooc.xirp@nelotsotieb
By: Beitostølen
Rute: Stølstunet, Bygdinvegen 3764
Postnummer: 2953



relaterte søk: coop prix kundeavis, coop prix stavanger, coop prix åpningstider, coop prix varer, coop prix priser, coop prix bjørndal, coop prix oppskrifter, coop prix kolbotn
Nærliggende lignende selskaper
Stølstunet Kjøpesenter Stølstunet Kjøpesenter 98 meter Har Vinmonopol.
Anmeldelser
Betjeningen, Hyggelig mann med briller. Morsom og artig historie han fortalte. Ikke så mye folk kl 1700 lørdag.
Hvis du er på utkikk etter en butikk som har masse forskjellig stæsj, og ikke så mye utvalg når det kommer til matvarer, så er dette butikken for deg. Generelt dårlig service, surt personale som sjelden er til stede hvis det er noe.
Absolutt alt er dårlig her. Dårlig grønnsaker for eks. Aldri hatt en eneste god blåbær-pakke. Fryktelig dyr butikk. I tillegg er de ansatte ekstremt uhøflige og frekke. De andre butikkene i dette området er mye bedre enn denne. Den er dyrest, dårligst og med mest usympatiske ansatte.
Har aldri opplevd så dårlig kundeservice før. Skulle hente en pakke som hadde kommet, men som ikke hadde blitt scannet inn enda. Dette var tydeligvis helt forferdelig for damen i kassen. Hun sa gjentatte ganger med en sur og frekk tone at «jeg får ikke gitt ut pakken før jeg har scannet den». Deretter gikk hun bort til alle pakkene som lå strødd utover gulvet og begynte å kaste de rundt. Var mange tunge pakker her som ble kastet på gulvet. Tilslutt scannet hun pakken også SPARKER hun den til meg på gulvet. Jeg er fullt klar over at de ikke hadde scannet inn pakkene enda, men altså hva er dette?! Spar har alltid super service uansett om pakken ligger klar i hylla eller om den ikke har blitt «scannet» inn. Jobber selv i butikk, så dette er rystende.
Dårlig vareutvalg synes jeg. Skulle ha 5 vanlige matvarer i dag, men 3 hadde de ikke. Det som trekker opp er en hjelpsom og hyggelig betjening.
En butikk som har det meste du trenger i det daglige Stort areal og oversiktlig vareplassering. Noen sitteplasser både utenfor butikklokalet og utendørs. Vinmonopolet og sportsbutikk som nærmeste naboer.
Oppfyller ikke universell tilpassing... ikke noen handicap parkeringer og gørsur uinteressert betjening. Gørsur gubb som ikke var interessert i å bli stilt spørsmål selv om vi var bare 2stk tilstede.
Her har man det man trenger for å holde hytta i orden , mannevennlig matbutikk med noe ekstra
Allsidig butikk med hyggelig betjening. Har mye, men dessverre ikke så mange variasjoner i enkelte varegrupper.
Det har blitt en flotte butikk, god plass og hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler