facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cosmo Clinic

Info

Cosmo Clinic er en eksklusiv plastikkirurgisk klinikk i topp moderne lokaler i Nydalen. Vi har noen av Norges dyktigste plastikkirurger i vår stab.

Historie

Cosmo Clinic er et plastikkirurgisk kompetansesenter beliggende rett ved BI i Nydalen i topp moderne lokaler med det nyeste og mest moderne utstyret på markedet!

Våre plastikkirurger har spesialkompetanse på alle typer ansiktsinngrep og avanserte brystoperasjoner i tillegg til alle vanlige kosmetiske inngrep.

Vi legger vekt på at du skal få et naturlig resultat. Vi foretrekker å bruke skånsomme kirurgiske metoder for at du skal ha minst ubehag og få det best mulige resultatet med kortest mulig nedetid.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.



"Cosmo Clinic er førstevalget ved plastisk kirurgi i Oslo. Vi har noen av Norges fremste plastikkirurger med egne spesialister på akkurat det inngrepet du søker etter!"
Adresse: Sandakerveien 114 b, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21055660
By: Oslo
Rute: Sandakerveien 114 b
Postnummer: 0484


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Beste plastisk kirurgi i Norge, Cosmo Clinic priser, Plastisk kirurgi priser, Plastisk kirurgi Oslo erfaringer, Plastisk kirurgi ansikt, Plastisk kirurgi Rikshospitalet, Plastisk kirurgi Drammen, Cosmo Clinic parkering
Nærliggende lignende selskaper
Comfort Storo As Comfort Storo As 571 meter Super hyggelig betjening og kjempe flinke. Anbefales
Klatremannen Klatremannen 715 meter Climbing instructor, Ice climbing instructor, Mountaineering instructor, Expedition g...
Paradiso Rapido Paradiso Rapido 1 km Veldig hyggelig sted, stort og lyst med morsom dekor. Maten er veldig god og servitør...
RESY UB RESY UB 1 km RESY er en tjeneste som setter de som kan sy, redesigne og reparere klær i kontakt me...
Lasarett Lasarett 2 km Fantastisk vin, lun atmosfære og hyggelig service! Har vært på både vinsmaking og kon...
Discovering Meditation Discovering Meditation 2 km Vårt mål er å vise deg hvordan Mindfulness og meditasjon kan brukes i ditt liv og din...
Ali Media Center Ali Media Center 2 km لحصـ،ـريات الاغـ،ـاني السودانـ،ـية --|| كـ،ـل جـ،ـديد ||-- ...
Outdrop Outdrop 2 km A store for women to follow the lately fashion trends.
Ullevål Hageby Honning Ullevål Hageby Honning 2 km Vi er tre damer som driver med urbanbirøkting i fineste Ullevål Hageby.
Puspa Poudel Puspa Poudel 2 km Puspa Poudel Fra- ...
Geitmyra skolehage Geitmyra skolehage 2 km FANTASTISK plass for barn og voksne
Quick Style Studio Quick Style Studio 2 km Har fått mer glede av å danse på Quickstyle. Utrolig heftig gjeng, profesjonelle dans...
NewJelly NewJelly 2 km Norway's biggest crowdfunding page. News on running and new projects
Akademikliniken Akademikliniken 2 km Dårlig kompetanse og kunstnerskap i fetttransplantasjon i ansiktet. Ikke anbefalt. Fi...
Homlong Woodworks Homlong Woodworks 2 km Homlong Woodworks has been built around the needs of people, we offer small customize...
Anmeldelser
Cosmo Clinic er en kombinasjon av et utrolig varmt og profesjonelt sted. Jeg følte meg ivaretatt fra første stund. Min lege Hilde Bjærke, var den som gjennomførte FL og panneløft på meg. Med sin langvarige erfaring og estetiske sans, ble resultatet helt perfekt og så mye bedre enn jeg kunne drømt om. I forkant av operasjonen, satte jeg også veldig pris på hennes måte å forklare på en enkel og pedagogisk måte. Samt at hennes langvarige erfaring ga veldig trygghet. Oppfølgingen etterpå, har også vært helt fantastisk.
Tomm har hjulpet meg ved flere anledninger i forbindelse med brystoperasjoner. Da jeg er en meget pirkete klient og har strevet med å finne den perfekte størrelsen har Tomm veiledet og hjulpet meg ytterligere ganger for å nå mitt nåværende perfekte resultat. Tomm har vært veldig behjelpelig og imøtekommende for å tilrettelegge mine behov og ønsker på en særdeles profesjonell måte. Jeg har virkelig vært heldig og hatt den beste kirurgen jeg kunne forespeilet meg. All hyllest til denne mannen. Jeg vil uten tvil komme tilbake til Tomm, dersom jeg ønsker andre inngrep. Her blir du møtt med høy ekspertise, dyktighet og ikke minst raushet og vennlighet.
Jeg ble operert i høst og tok bukplastikk og brystløft. Jeg skjønte allerede ved konsultasjon hos Thomas Berg at dette var rette stedet for inngrepet. Jeg får ikke roset nok eller gitt mange nok stjerner for denne klinikken og kirurgen sin måte og få deg til å føle deg i trygge hender. Resultatet ble over all forventning og speilet er ikke min verste fiende lenger. Oppfølgingen som har vært hele veien var ikke noe annet enn fantastisk! Skulle jeg trenge noen inngrep senere så vil aldri noen andre klinikker vurderes en gang. Dette er stedet og anbefaler klinikken på det sterkeste. Nok en gang vil jeg takke for et fantastisk resultat!
Jeg tok chinimplant hos cosmo clinic og forklarte hva jeg skulle ha. Første operasjon gikk bra men resultatet var ikke det jeg ønsket fordi det ble for maskulint og firekantet , etter dette klagde jeg Og måtte ta ny operasjon, dette måtte JEH betale noe for. Ble heller ikke fornøyd andre gang, nå må jeg ta fillers og betale foor det for å få resultatet jeg ønsker meg. Ikke noe god opplevelse.
Opererte hos cosmo clinic april 2022, jeg ble veldig godt ivaretatt før, under og etter operasjon. Det var Dr. Thomas Berg som opererte og kan virkelig anbefale han til alle, følte han ga meg ett godt inntrykk/informasjon av hva jeg kan forventa av resultat og tiden etter. Klinikken er vel organisert og det var aldri noe tvil om hvor, hva eller hvem som skulle ta hånd om meg til hvilken tid, opplevde alle som hyggelige og omsorgsfulle. Resultatet er over all forventning!! Hadde valgt både Dr. Thomas Berg og Cosmo clinic igjen, uten tvil!
Jeg tok brystforstørring hos Thomas Berg, blitt tatt godt i varetatt hele veien. Jeg var usikker på størrelse, men størrelsen jeg fikk anbefalt er kjempefin resultater er sinnsykt og arrene syns ikke etter under 3 måneder. Er kjempefornøyd, skal jeg gjøre noe mer senere vil jeg kun gå hit
Man får opplevelsen av å være på Norges fremste plastikk kirurgi senter når man er på Cosmo Clinic. Dr. Berg som opererte meg, er erfaren, profesjonell og veldig hyggelig! Han lyttet til mine ønsker, forklarte prosessen på en god måte, tok seg god tid og skapte en trygghet. Jeg endte opp med et fantastisk resultat! Anbefales!
Nanna Vinje har fulgt meg gjennom mange år og har hjulpet meg med endringer i hudkvalitet etter graviditeter og endret vekt, både ved å foreslå behandlinger og å anbefale riktig produkt til min hud. Nanna er profesjonell, dyktig og kunnskapsrik i tillegg til å oppfattes varm, nær og trygg. Det er en sann glede å ha Nanna i livet og hun har min fulle anbefaling.
Utrolig dyktige kirurger, anestesi og sykepleiere! Jeg ble ivaretatt fra start til slutt. - Hatt 3 operasjoner på Cosmo Clinic. 1 opr med Tomm Bjærke og 2 opr med Thomas Berg - begge dyktige, informative å trygge kirurger, samt superhyggelige! Veldig fornøyd med resultatet fra begge operasjonene, - ville ikke gått noen andre steder!
Anbefaler Thomas Berg og Cosmo Clinic på det sterkeste. En meget dyktig kirurg og en klinikk med fantastiske ansatte. Her føler du deg i de beste hender både før, under og etter operasjon.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler