facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cubus Levanger

"Velkommen til Cubus! Eksperter på den nordiske kundens behov og ønsker. Med fokus på gode materialer, komfort, flatterende passform og moderne design finner du hele hele familiens favoritter til fornuftige priser."
Adresse: Magneten, 7600 Levanger, Norway
Telefonnummer: 72510246
By: Levanger
Rute: Magneten
Postnummer: 7600


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: kappahl, h&m, lindex, hennes og mauritz
Nærliggende lignende selskaper
Macron Store Levanger Macron Store Levanger 293 meter Vi er en klubbspesialist, og har et stort sortiment av alt av nødvendige varer til de...
X-kids X-kids 1 km Oversatt av Google toppers Original Toppers
KappAhl KappAhl 2 km Her er det klær til både store og små
Nicco, Magneten Nicco, Magneten 2 km Velkommen til NICCO på Magneten!
Anmeldelser
Var innom en dag og ga tilbakemelding om et produkt jeg ikke var fornøyd med, i håp om en refusjon eller å kunne bytte samme produkt i en annen farge. Der ble jeg møtt av ei litt sur dame som påsto jeg tok feil og ble opphisset. Hun spurte hva jeg egentlig ville få ut av denne klagen og jeg sa jeg ønsket å bytte eller en få en refusjon. Da sa hun bestemt nei, men skulle spørre sjefen sin på bakrommet. Da hun kom tilbake skulle jeg få bytte produktet. Jeg sa ikke noe mer enn «okei», da jeg forsto at hun var irritert på meg. Hun kommer da med en spydig kommentar, «nu va du heldig, hvis det va æ som sku ha bestemt at du IKKE fått det her nei». Jeg orket ikke å gi et svar på dette, tok i mot produktet og takket. Da jeg kom inn i bilen, så jeg det ble byttet i feil produkt. Utrolig uprofesjonelt og dårlig service. Sur gammel kjærring. Takk for handelen.
En av butikkene på magneten, er der svært sjelden, synes de har klær som er svært små i størrelsen. Jeg finner nesten ikke noen ting som passer meg. Har brukbart utvalg.
Stor Cubus med mye utvalg, hyggelig og hjelpsom betjening.
Gikk inn og rett ut..vinterkolleksjonen framme??
Toppers butikk. Mye fine klær. Anbefales.
Fin butikk med mye å velge i.
God betjening og bra utvalg
Finner de5 meste der. Greie priser
Trivelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler