facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for CV mal

CV mal
På nettsiden vår finner du fine og moderne CV maler som du kan laste ned gratis.

"CV mal hjelper deg med å lage en profesjonell CV. Vi tilbyr CV maler og CV eksempler. Du kan enten bruke våre profesjonelle cv maler til å lage din CV selv, eller så kan du bestille en CV direkte fra oss. Trenger du hjelp med å skrive din jobbsøknad? Våre skribenter kan hjelpe deg med skrivingen."
Adresse: Smedgata 164, 0651, Oslo
Telefonnummer: 004745211945
By: Oslo
Rute: Smedgata 164
Postnummer: 0651


åpningstider

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: 08:00-16:00
Søndag: 08:00-16:00


relaterte søk: UngInfo CV, FINN CV mal, CV-mal gratis, CV-mal Word, Gratis CV-mal Word, Moderne CV-mal gratis, Enkel CV-mal, NAV CV mal
Anmeldelser
Jeg ble spurt om 9 kroner for en CV mal, deretter kom det plutselig en faktura på 399 kroner. Dette selskapet driver med å lure folk. De får det til å se ut som du skal betale kun 9 kroner for en CV mal men det som skjer er at du faktisk beestiller automatisk en abonnement for 399 kroner. Dette er rein svindel og lureri. Hold dere unna dette selskapet
Anbefaler ikke denne nettsiden Jeg betalte 9 kr for en prøveperiode for å se om dette var en god nettside. Det sto ikke tydelig noe sted om hvor lang tid prøveperioden og hvor mye det koster etter prøveperioden. Etter at jeg betalte 9kr prøvde jeg å si opp og fjerne kortet mitt fra nettsiden, men det finner man ikke på nettsiden. Det var vanskelig å få kontakt med de både på telefon og på Mail. Etter noen dager oppdager jeg at det har blitt trukket 399kr fra kortet mitt. 399kr for en CV er urimelig. Når jeg prøvde å fjerne mitt abonnement fikk jeg ikke bekreftelse på at jeg ikke abonnerte mer. Hele nettsiden er surr, kundeservicen er dårlig, og bortkasta penger. Dette er ikke verdt 1 kr. Bruk heller pengene dine på noe annet enn dette tulle her.
Ufattelig dårlig kundeservice og informasjon. Jeg sa ja til en prøveperiode på fire dager for 9kr og lagde meg en CV. Etter at CV’en var lagd prøvde jeg å stoppe prøveperioden. Inne på min konto sto det verken at jeg var i prøveperiode, abonnement eller at jeg kunne si opp abonnementet. Fire dager senere trekker de 399kr fra kortet mitt. Jeg sier ifra umiddelbart på Mail at jeg ikke har behov for abonnementet eller tjenesten, ber også om refusjon for abonnementet. De trekker altså 399kr fra kortet mitt i det prøveperioden er over. Jeg får Mail om kvittering og ber om umiddelbar refusjon og oppsigelse av abonnementet. Men de nekter. Jeg har betalt for en tjeneste jeg ikke verken har brukt og ikke har bruk for, de nekter å betale meg tilbake. Jeg prøvde å si opp abonnementet på nettsiden, på min konto. Det gikk ikke. Vi har gått frem og tilbake over flere dager og nå må jeg kontakte Forbrukerrådet. At jeg må betale 408kr for en CV? Dette er en prinsippsak mer en noe annet. Det er rett å slett en ufyselig måte å drive butikk.
Utrolig fornøyd med arbeidet som ble gjort med min CV! Kunne faktisk ikke blitt bedre. Anbefales virkelig!
Uhjelpsom kundeservice. Tenker ikke på kundene sine, men bare penger : Hadde ikke anbefalt denne siden. Bruk heller for Europass CV.
Superfornøyd med sluttresultatet, og samtidig hele prosessen frem til resultatet. Enkel å bruke, og jeg ble kjempefornøyd med designet på selve cv’en. LinkedIn profilen ble også veldig godt annonsert med hjelp av cvmal! Anbefales!
Jeg er kjempe fornøyd med CVmal. Gikk enkelt og raskt. Anbefales hvis man er uten arbeid og trenger skikkelige papirer som øker sjansen for jobbintervju!
Fikk en kjempefin cv på en utrolig kort tid. Utrolig fornøyd med cvn som ble laget her. :-
Jeg legger gjerne igjen en anmeldelse om denne tjenesten her. Jeg fikk en flott CV-mal som hjalp meg med å finne en jobb. Takk så mye! Jeg anbefaler!
Sterkt fornøyd, anbefales virkelig
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon CV mal.

Oslo utdanni̇ngstjenester

åpningstider, plassering. Smedgata 164 kart bykart, satellitt visning. CV mal adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på CV mal. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om CV mal med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler