facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for CW foto

CW foto

Info

Portrett- og bedriftsfotograf som holder til på Sørumsand og gir deg vakre bilder som skiller seg ut. Jeg holder fotokurs og selger galleribilder i begrenset opplag. Medlem Norges Fotografforbund.

Historie

På denne siden kan du følge både det som skjer av smått og stort på CW foto.

Jeg har fotografert siden jeg var 20 år, og har gått veien fra film og mørkerom og over til digital fotografering. Det er 20 år med erfaring, både med prøving og feiling. Våren 2013 oppdaterte jeg fagkunnskapen innen fotografering på Høyskolen i Bergen, og ble belønnet med beste karakter (A).

Fra før har jeg utdannelse som journalist og grafisk design. Men kanskje det viktigste av alt, har fotografering alltid vært lidenskapelig for meg. Det er få ting som slår følelsen av å ha strevet og slitt i mange timer, gjerne i dårlig vær, tatt flere hundre bilder og til slutt blir belønnet med ETT blinkskudd!

Jeg setter stor pris på at du besøker nettsiden min, blir ekstra glad om du tipser noen andre om http://www.cwfoto.no, og enda gladere om du vil bruke noen av mine tjenester!

Vår oppgave

CW foto holder til på Sørumsand og tilbyr fotografiske tjenester, fotokurs og vakre galleribilder.

Produkter

Fotograf
Fotokurs
Veggbilder

Adresse: Blakervegen 109, 1920 Sørumsand
Telefonnummer: 90729142
on.otofwc@tsop
By: Sørumsand
Rute: Blakervegen 109
Postnummer: 1920


Nærliggende lignende selskaper
CW foto CW foto 0 meter Portrett- og bedriftsfotograf som holder til på Sørumsand og gir deg vakre bilder som...
Fotograf Kristian Solli Fotograf Kristian Solli 907 meter Fotograf basert på Sørumsand, like utenfor Oslo. Jeg hjelper deg med å fortelle din h...
Studio Alma As Studio Alma As 1 km Fotograf med svennebrev på Sørumsand.
Studio Lillebis Studio Lillebis 2 km det er bra men ikke for bra
hpskurdal hpskurdal 2 km hpskurdal foto
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler