Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Bunad - Forkledamen i Hallingdal

Bunad - Forkledamen i Hallingdal

Historie

ÅPNINGSTID:
Forkledamen i Hallingdal er alltid åpent - bare kom innom. Vil du være sikker på at jeg er her så ringer eller SMS´er du først!

KONTAKTINFORMASJON:
Forkledamen i Hallingdal holder til på Vestbøen, en plass i Sørbygda som ligger til Gulsvik i Flå kommune, nederst i Hallingdal. Fra Rv7 er det 4-5 minutter opp i bygda.

Ring 957 33 820 eller send Sms for mer informasjon om forklene, eller om du vil avtale et besøk.

OM:
Jeg er Kunsthåndverker i tekstil og har samlet gode stoffer i mange år. Bunadforklene jeg syr er alle i 100% ull-mousselin. Stoffene er gamle og samlet av meg siden tidlig 1980-tallet. Dessverre er de ikke lenger i produksjon! De aller fleste forklene jeg har for salg er det bare ett av. På denne siden viser jeg et utvalg! Er du interessert i andre farger eller mønstre så ringer du meg, kanskje har jeg det du ønsker deg.

Forklene er sydd for hånd, både i sidene og i oppbretten nede. Du må selv ta mål og bestemme lengden (høyden på forkle) slik at det blir riktig til din bunad. Det er mange måter å sy livet på, selv liker jeg å gjøre det enkelt. Du kan for eksempel sy en løpegang øverst (en rett søm) og tre inn et bånd som du knyter rundt livet.

Forklene passer godt til bunader i Hallingdal og Krødsherad, Sigdal og Eggedal. Kanskje kan ett av mine forklær være fint til din bunad?
Fra gammelt er det et mangfold av bevarte draktdeler, og det var store variasjonsmuligheter. Jeg heier frem mangfoldet!

Besøk Hallingdal Museum på Nesbyen (http://www.hallingdal-museum.no/hallingdal-museum-nesbyen/) og se Bunad- og Draktutstillingen der, eller se hva som finnes på Digitaltmuseum (https://digitaltmuseum.org/owners/NBF). Du kan besøke Bunadstua (http://bunadstua.com/) som holder til i K4 huset på Noresund i Krødsherad, der selges også mine forklær. Bunadstua er både syatelier og butikk, og har alt til bunad.

Og til meg kan du komme når du vil!

Med vennlig hilsen,
Cecilie Dedichen
Forkledamen i Hallingdal

Adresse: Sørbygde 192, 3539 Flå
Telefonnummer: 95733820
By: Flå
Rute: Sørbygde 192
Postnummer: 3539


Nærliggende lignende selskaper
Luvkoan Luvkoan 11.95 km
Fjellservice Fjellservice 13.26 km
Ilonas Systue Ilonas Systue 3.84 km
Stave Camping 1024.48 km
Flå Stasjon 11.84 km
Flå Station 11.84 km
Station Flå 11.84 km
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Bunad - Forkledamen i Hallingdal

. Flå flå lokal bedrift åpningstider, plassering. Sørbygde 192 kart bykart, satellitt visning. Bunad - Forkledamen i Hallingdal adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bunad - Forkledamen i Hallingdal. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bunad - Forkledamen i Hallingdal med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler