facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dølemomarknaden

Dølemomarknaden

Info

Dette er den offisielle Facebooksiden til Dølemo-marknaden.

Historie

www.dolemomarknaden.no



"Dølemomarknaden arrangeres hvert år i august uke 34. Marknaden byr på et spennende utvalg av utstillere og underholdning for store og små."
Adresse: Dølemo, 4869 Dølemo, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 91754179
By: Dølemo
Rute: Dølemo
Postnummer: 4869



relaterte søk: dølemomarknaden 2018, arendal dølemo, dølemo kart, dyrskun 2018, dølemo camping, dølemo marken 2017, overnatting dølemo
Anmeldelser
Mye greit å se på. Men er noen priser som ikke ligner noen ting. 35kr for en varm brus 35kr for en vaffel. Kaffe 25kr og den smakte hugorm sist jeg kjøpte så det ble det ikke i år. 150kr for å komme inn selv om det var 2 timer igjen før dere stengte. 150 kr for å kpmme inn i utgangspunktet er for mye. Tivoli fra 1800 tallet eller noe sånt som i tillegg tar 100kr for att en stakkars unge skal hoppe på en trampoline fra europris med ett strikk rundt magen. Nei har du litt penger du vil donere vekk til dølemomarknaden så er det jo greit å gjøre det.
Veldig mye greit og se på av lastebiler sogbruks Maskiner verktøy. Og god lapskaus hadde de også. Noe langt å kjøre tur retur på en dag, sikkert flott med 1 overnatting, pga lang tur og mye å se på. Terning kast 5.
Som vanlig er Dølemomarknaden bra, og når det i tillegg er solskinn kan det ikke bli bedre.
Alltid litt morsomt, men synes det bare blir dyrere å komme inn
Knall fint arrangement
Koselig marked
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dølemomarknaden.

Dølemo festival

åpningstider, plassering. Dølemo kart bykart, satellitt visning. Dølemomarknaden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dølemomarknaden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dølemomarknaden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler