facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Døråpneren

Døråpneren

Info

Kursarrangør, selvutviklingskurs på Kreta, tannlegetur til Burdapest.
Jeg arrangerer jubileer, bryllup eller andre store dager

Historie

Døråpneren presenterer forskjellige tilbud om interessante reiser for deg som ønsker en meningsfylt ferie. Vi tilbyr kurs innen selvutvikling, maling og fargelære i trivelige Gerani og EFT, Huna og frigjørende dans i den pittoreske landsbyen Paleochora på sørvestsiden av Kreta.

Har du behov for tannbehandling arrangerer vi også tannlegereiser til en som er både tannlege og kirurg i Ungarn. Island er også på programmet veldig snart! Både med rimelige laseroperasjoner for syn og opplevelsesferier!

Vi formidler små familiedrevne hotell for deg som ønsker å feriere litt utenfor de store turiststedene, helt uavhengig av om du ønsker å gå på kurs.

Skal du gifte deg eller har du et jubileum du ønsker å markere på en eksotisk måte uten at det nødvendigvis koster skjorta!? Hva med drømmebryllup eller andre jubileer i Paleochora på sørkysten av Kreta! Jeg tilbyr å arrangere alt fra overnatting, mat og alt annet ditt hjerte begjærer!

Døråpneren er medlem av Reisegarantifondet.

Adresse: Dysterbråtan 3, 1435 Aas, Akershus, Norway
Telefonnummer: 93046885
By: Aas
Rute: Dysterbråtan 3
Postnummer: 1435



relaterte søk: døråpner røde kors, døråpner bryter, el døråpner, elektrisk dørpumpe, døråpner telefon, døråpner hønsehus
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler