facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for D/S Skibladner

D/S Skibladner

Info

D/S Skibladner er i år 162 gammel og er verdens eldste hjuldamper i rutetrafikk! Skipet er et levende internasjonalt teknisk kulturminne! Velkommen ombord!

Historie

D/S Skibladner - 161 år - verdens eldste hjuldamper, som fremdeles går i rutegående trafikk - har gått i fast rute på Mjøsa siden 2.august 1856. I dag har skipet hjemmehavn på Gjøvik. I vår rutesesong som er i mellom sankthans og medio august har vi daglige avganger rundt omkring på hele Mjøsa.

Tirsdag, torsdag og lørdag seiler vi nordover (Gjøvik-Hamar-Gjøvik-Moelv-Lillehammer t/r), mens onsdag, fredag og søndag seiler vi sydover (Gjøvik-Kapp-Nes(søndager)-Hamar-Totenvika(søndager)-Eidsvoll t/r.)

Før og etter rutesesongen er det mulig å chartre båten, eller delta på et av våre egne mjøscruise!

Velkommen ombord! :-)



"Enjoy a voyage on the world’s oldest paddle steamer, the beautiful side-wheeler "Skibladner", built in 1856. Still powered by a genuine triple-expansion steam engine, she offers fine dining in her onboard restaurant, a souvenir shop and beautiful views of Lake Mjøsa, Norway’s largest. An enjoyable experience for the whole family, young or old! Welcome aboard!"
Adresse: Jernbanetorget 3, 2821 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61144080
on.rendalbiks@rendalbiks
By: Gjøvik
Rute: Jernbanetorget 3
Postnummer: 2821


åpningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:30 - 15:30
Onsdag: 08:30 - 15:30
Torsdag: 08:30 - 15:30
Fredag: 08:30 - 15:30
Lørdag: 09:00 - 13:00


relaterte søk: skibladner meny, skibladner priser, skibladner 2018, skibladner servering, skibladner program 2018, skibladner gavekort, skibladner rundtur, skibladner minutt for minutt
Nærliggende lignende selskaper
Skibladner Skibladner 169 meter For ei oppleving! Anbefales på det sterkaste. Dra tilbake i tid i den flotte restaure...
Gjøvik gård Gjøvik gård 682 meter Vi var på Gjøvik marken så det var ikke direkte inn på gården. Men opplevelsen var he...
Hunndalen Hunndalen 3 km
Eiktunet Eiktunet 3 km Eiktunet friluftsmuseum ligger på en fin plass rett over Gjøvik med nydelig utsikt ov...
Vardal kirke Vardal kirke 10 km Nydelig trekirke
Anmeldelser
Denne må bare oppleves. Og alle må støtte den så de får et vellykket år i 2023. Da 2022 har vært et virkelig ulykkes år. Stå på alle dere som jobber der
For ei oppleving! Anbefales på det sterkaste. Dra tilbake i tid i den flotte restaurerte restauranten. Kvite dukar og stettglas. Deilig mat ombord og hyggelege ansatte som er drevne i jobben sin. Veldig kjekt at dei kjem med stedsfakta for kvar havn ein entrar. Vi tok turen frå Hamar til Lillehammer og det vart ein tur på over 3 timar. Då rakk vi å ete i restauranten og sitte på dekk i solsteiken.
Hadde en flott tur med henne for et par år siden. Det gjorde inntrykk å nyte synet da hun kom sigende inn mot brygga, for et nydelig lite skip! Det var veldig interesant å gå rundt og studere alle vakre detaljer fra en svunnen tid. Ikke minst var dampmaskin med sine enorme dimensjoner, hviskingen fra denne og skovelhjulen fascinerende.
Ærverdig gammelt skip. Dårlig sesong i år. Håpe på mer tid på vannet neste år.
Turen med Skibladner var en flott opplevelse. Lærte mye på turen om omkringliggende historie. Servicen ombord var upåklagelig og maten laks og jordbær helt på topp.
Jeg har vært med i venneforeningen til Skibladner i mange år, og jeg med familie har tatt Skibladner mange ganger, som oftest med laks og påfølgende jordbær i spisesalongen. Nå er det slutt. Jeg har meldt meg ut av venneforeningen fordi det ikke lenger er lov å ha med hund ombord. De kan heller ikke ta med passasjer i rullestol. Dette har bare med ukultur og negative holdninger å gjøre. Så Skibladner får bare seile sin egen sjø.
Flott skute med en flott brygge
Koselig tur med tradisjonell mat. Laks og jordbær. Nydelig
Vi hadde en tur med frokost på skipet. Gjøvik Hamar t/r. Nydelig frokost på fantastisk båt med strålende service. Betjeningen var kunnskapsrik og serviceminded. Alle bør ha gjort en tur med Skibladner, og jeg anbefaler et måltid der. Happy, happy, happy!
Vi hadde forhåndsbestilt billetter og plass i restauranten. Restauranten er en reise tilbake i tid og du får virkelig følelsen av å spise på 1.klasse. Alt fra pusset messing, stuert og kelnere i uniform til hvite duker på bordene og veldig god mat gjorde dette til en minneverdig opplevelse. Over Mjøsa var det sol og blå himmel så resten av turen ble tilbrakt på soldekket akter. Her ble vi vitne til at Kapteinen med stødig hånd på maskintelegrafen la oss trykt til og fra kai. På hoved dekk stod maskinromslukene åpne slik at det var mulig å beskue den åpne veivakslingen til dampmotoren. Anbefaler alle å ta en tur med Skibladner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler