facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dagna Bygg AS

Dagna Bygg AS

Info

Dagna Bygg AS er et tømrerfirma i Austevoll.

Vi leverer varer og tjenester innen nybygg, påbygg, rehabilitering osv.

Adresse: Kvernhusvegen 20, 5392 Storebø
Telefonnummer: 46289600
on.ggybangad@tsop
By: Storebø
Rute: Kvernhusvegen 20
Postnummer: 5392


Anmeldelser
Veldig dårlig utført arbeid av sparkling og maling. Skulle ha alle vegger gipset, men Dagna mente det var bedre å helsparkle alle vegger og tak. I god tro, lot vi de gjøre det de mente var beste måten! Alle vegger og tak er sprukket opp i skjøtene, og firmaet har sagt x-antall ganger at de skal komme å fikse det uten å dukke opp.
Dårlig utført arbeid! Viser mangel på kompetanse. Kommer ikke tilbake for å fikse opp etter seg. Har også hørt i ettertid av flere at de har opplevd det samme. Rødt flagg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dagna Bygg AS. Kvernhusvegen 20 kart bykart, satellitt visning. Dagna Bygg AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dagna Bygg AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dagna Bygg AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler