facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dahle-Bygg

Dahle-Bygg

Info

Dahle-Bygg er et lite tømrerfirma som holder til i Helgeroa, med lang erfaring fra bransjen. Jobber også blant annet med trefelling og vaktmestertjenester



"Dahle-Bygg er en tømrer bedrift gjennom mange års erfaring med bygg og konstruksjoner, og vi samarbeider tett med entreprenører på fagområder som VVS og Elektro, som gjør at vi kan tilby våre kunder et komplett tilbud.For oss er punktlighet, nøyaktighet og tett dialog med kunden en selvfølge. Vi lover derfor et nært samarbeid under hele byggeprosessen.Vi tar på oss alle typer tømrertjenester, små og store. Ingen jobb er for liten."
Adresse: Brunlanesveien 1105, 3295 Helgeroa
Telefonnummer: 93637709
By: Helgeroa
Rute: Brunlanesveien 1105
Postnummer: 3295


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00

Anmeldelser
Skiftet kledning på større deler av enebolig. Resultatet ble utført effektivt i henholdt til hva som vi var blitt enige om med veldig bra resultat, til avtalt pris uten at det ble tatt noen "snarveier". Spesielt positivt overrasket over hvor enkelt det var å kommunisere med firmaet og hvor bra det var ryddet opp etter jobben. Kommer helt klart til å bruke Andreas Dahle igjen ved fremtidige oppdrag.
Dette var rett og slett noe av det beste jeg har fått/opplevd av kundeservice. Dahle-bygg er imøtekommende og serviceinnstilte. Veldig fornøyd med jobben de har gjort. Dahle-bygg kan jeg anbefale til alle.
Satte opp Pergola, trapp til takterrasse, takterrasse og mer terrasse på bakkeplan. +++ Meget effektiv og bra tekniskt utført. Lett å prate med og god service
Fjernet en stor blågran og en stor tuia. Freset begge stubbene + en gammel stubbe, fylte jord og sådde. Resultatet ble kjempebra! Kan trygt anbefale dette firmaet!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dahle-Bygg.

Helgeroa entreprenør

åpningstider, plassering. Brunlanesveien 1105 kart bykart, satellitt visning. Dahle-Bygg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dahle-Bygg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dahle-Bygg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler