facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DAL AUTO BILBERGING AS

DAL AUTO BILBERGING AS
Adresse: Vognvegen 22, 2072 Dal, Norge
Telefonnummer: 63 95 15 37
Stat: Akershus
Distrikt: Eidsvoll
By: Dal
Rute: Vognvegen
Husnummer: 22
Postnummer: 2072


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Dette er virkelig et firma som annbefales på det sterkeste! Jeg kom hjem inatt fra Tenerife, gikk så til bilen på Gardemoen og bilen var helt tom for strøm - kom meg heller ikke inn i bilen… Ringte først Dal auto bilberging og ble henvist til RedGo som ga oppdraget videre, selvom de hadde det utrolig travelt var han på Gardemoen og fikk hjulpet meg på under 15min!!!! Dette kaller jeg service - nå kommer jeg meg endelig hjem til Kr.sand!
Dal Auto/Redgo - Rask responstid midt i ettermiddags rushen 34 min. God veiledning og dyktig bilberger som spurte hvor jeg ville ha bilen, og var villig til å være ganske kreativ i manøvreringen for å få bilen min inntil en ladestasjon. Dro ikke før jeg var «trygg» med en løsning og fikk strømtilførsel. Veldig fornøyd
Fantastisk service fra Cato når jeg trengte hjelp med bilen. Veldig takknemlig når ting ikke går som planlagt at det finnes løsningsorientert og hyggelig folk som han. Dal Auto Bilberging anbefales sterkt.
Dal auto selger dekk vel vitende at det dem selger kan forårsake bil ulykke slik at dem har noe å gjøre.
Trengte hjelp pga punktering. Der og da føltes det idiotisk at det ikke finnes reservehjul i moderne biler Sendte melding via NAF app. De ringte tilbake etter UNDER 5 sekunder!nDal Auto ble sendt for assistanse. De ringte og holdt meg informert om når de skulle være på stedet. Det vil si under ett kvarter. To meget serviceinnstilte karer som nødreparerte dekket på et øyeblikk.nFikk meget gode instruksjoner om hva jeg måtte gjøre på hjemveien. De syntes 8 mil hjem til Hamar var litt langt å kjøre med en slik nødreparasjon. Jeg måtte love å ringe og si fra at alt var bra når jeg kom hjem. De ringte til og med for å sjekke om det gikk bra under veis hjem til Hamar.nLang historie... Dette var kanskje akkurat den servicen man bør forvente? Men en slik omsorg er ingen selvfølge og absolutt ikke hverdagskost.nPS.nJeg hadde antakelig brukt lenger tid på å skifte dekk selv enn den tiden disse hjelperne brukte.nFikk ikke navnet på hjelperne, men håper denne kommer frem til de rette personene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler