facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Damå

Info

Våre klesmerker er Freequent, Numph, Soulmate og Isay.
Våre merker i tilbehør er Nora Norway, Black Color, Update, Treem, sneaky fox,

Historie

Vi åpner i begynnelsen av mars 2017



"Damp har flytende badestuflåter i Stavanger & Arendal."
Adresse: Hundvågveien 49, 4085 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 4782606347011854
By: Stavanger
Rute: Hundvågveien 49
Postnummer: 4085


åpningstider

Mandag: 09:00 - 19:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: DAMP Stavanger booking, Svankevigå Damp, Damp solastrand, Svankevigå Stavanger, Damp AS proff, Damp Hinna Park, Badstu Sola Strand, SVANKEVIGÅ Saunatønne
Nærliggende lignende selskaper
FADED FADED 2 km Designer Secondhand Vintage
Wolf's Lair Wolf's Lair 2 km Wolfs Lair, was formed in 1999, now we just moved to the coolest locations ever....We...
KANT KANT 2 km En fantastisk fyr , unike design og utrolig spennende uttrykk på både klær, kaffekopp...
Lindex Norge Lindex Norge 2 km Tasta, Stavanger
La Famiglia Hannes Butikk La Famiglia Hannes Butikk 2 km Dette var den beste restauranten jeg har vært! Amazing indrefilet med nydelige potete...
Lien Design Lien Design 2 km Oversatt av Google Fantastisk butikk med masse flotte kjoler og dyktig og veldig søt ...
Høyer Stavanger Høyer Stavanger 2 km Utrolig flinke folk ..... gruet meg lenge til kjøpet av ny dress for det skal være no...
United Colors of Benetton, Magasinblaa United Colors of Benetton, Magasinblaa 2 km Mye fint til dame og barn. Stor og flott butikk.
Simply Fashion Simply Fashion 3 km Super service moteriktige plagg med tilbehør. Til den som vil være spesiell.
Fløyel Concept Store Fløyel Concept Store 3 km Norrøna leverer fra salg til reklamasjon. Elegant service fra reparatørene av trollve...
Lindex Arkaden Torgterrassen Lindex Arkaden Torgterrassen 3 km Oversatt av Google Kone favoritt Original Wifes favourite
Youniks Youniks 3 km Free shipping. Free returns. All the time. Shop online for Clothing, Shoes, Jewelry, ...
Heartlegs Heartlegs 3 km We are Sport. We are Street. The new brand is in town and we welcome everyone to our ...
Classyhand Classyhand 3 km Located in the heart of Scandinavia from the start of 2016, the most prestigious area...
Spar Kjøp - Stavanger Spar Kjøp - Stavanger 5 km Alt fra klær til ting til hjemmet, bra priser.
Solid Kilden Solid Kilden 5 km Flott kjøpesenter i Hillevåg . Her får du alt du trenger. Flott pyntet til jul
Cubus Kilden Cubus Kilden 5 km Bra rekvisita varer,av og til bra tilbud
Lindex Kilden Kjøpesenter Lindex Kilden Kjøpesenter 5 km Oversatt av Google God service! Original Good service!
Anmeldelser
Første gang var veldig bra. Vi hadde booket time på Sola og når vi kom hadde de som hadde time før oss varmet godt opp slik at vi kunne nyte tiden med en gang. Andre gang var derimot en helt annen opplevelse. Da kom vi til kald sauna og en ovn som var nesten død. Brukte den første halvtimen på å få fyr i ovnen og varmen opp. For 430 kroner blir det fort dyrt for den lille tiden vi fikk. De ha heller ikke svart på henvendelsen vår om saken.
Meg og kjæresten hadde bestilt damp Jåttåvågen. Vi gledet oss men endte opp med en dårlig opplevelse. Elendig kundeservice og kommunikasjon. Vi lurte på hvilken av saunaene vi hadde booket, ble forklart at døren var åpen og det var det hele. Endte opp med å bortkaste 30 min i en sauna som var åpen uten noe oppvarming og lurte på hvordan dette funket, da dette er vår første gang. Vi hadde tydeligvis gått inn i feil sauna. Ble deretter fortalt at vi måtte komme oss ut og ble skjelt ut over telefon av en eldre mann med mangel av respekt. Ble heller ingen erstatning på vår bortkastet tid eller noen unnskyldning fra vedkommende. Vi kommer definitivt ikke tilbake da andre saunaer har mer oppgående og kundevennlige ansatte. De få minuttene vi hadde igjen nøt vi i en lys og åpen sauna. Trist dette, da vi skulle ønske vi hadde mer tid.
Veldig kul plass! Herlig badstue, og flotte muligheter for å bade i sjøen både sommer og vinter! Flott sted å gå med familie og venner!
Konseptet er knall! Veldig fine badstuer og skikkelige vedfyrte ovner, men minus at det ikke er dusj, ferskvannstilgang eller toalett. Heldigvis fikk vi låne av naboen som var utrolig hyggelige! Kan bli problematisk å få kjølt seg ned når manetene fyller viken og du ikke kan bade! Men elsker at noen gjør noe nytt!!
Hadde absolutt vært bedre med en dusj tilgjengelig kun for å skylle av svette og hav-vann når man er ferdig. Ellers helt nydelig og ingenting å klage på!
Helt fantastisk, anbefales.
Fint utenom at vannet var ganske skittent med olje og søppel
Oversatt av Google Besøkte tidlig i september. Badstue på vannet veldig fint. Lederne var veldig fleksible da det ikke var mulig å betale med kort da systemet kun var for nordmenn, men de sendte 2 personer slik at vi kunne betale kontant. Original Visité début septembre. Sauna sur l'eau très sympa. Les responsables ont été très flexibles car il n'était pas possible de payer par carte car le système était uniquement pour les norvégiens, mais ils ont envoyé 2 personnes pour que nous puissions régler en espèces.
Oversatt av Google Det var en fin opplevelse. Tilfluktsstedet var ganske, klart og kaldt - det beste for en regnværsdag. Også innsjekkingen var enkel. Original It was a nice experience. The haven was quite, clear and cold - the best thing for a rainy day. Also the check-in was easy.
Oversatt av Google Det er et fint sted, men hvor er muligheten for å dusje etter badstuen? Hvor er et sted å hvile litt og drikke noe, kanskje med et fint bål og noen stoler. Inne i et varmt koselig rom? Original It's a nice place but where is the possibility to shower after the sauna? Where is a place to rest a little and drink something, maybe with a nice fire and some chairs. Inside in a warm, koselig room?
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler