facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Damp i Grenland

Damp i Grenland

Info

Side for gruppen Damp i Grenland. Der vil du finne masse info om damping (Vaping).

Velkommen!

Adresse: Myragata 35, 3936 Porsgrunn, Norway
By: Porsgrunn
Rute: Myragata 35
Postnummer: 3936



relaterte søk: Dampmannen, Damp nettbutikk, Damp røyk, Damp sigarett startpakke, NorDamp, Norse Vape, E-sigarett Lillestrøm, E-sigaretter Bergen
Anmeldelser
Fantastisk service! Ansatte med god kunnskap om damping. Her får du alt fra enkle startsett til profesjonelle dampere av alle slag. Og skulle du ønske noen helt spesifikke modeller skaffer han det også. Stort utvalg av ejuicer og reservedeler er også på plass. Butikken i har også dampetreff hver lørdag. Da er det hjelp å få til bygging av coiler, veking og bytting av coiler på tankene dine.
Stor butikk men trengs mer hyller å skap å diverse utstyr.å så er det skjenerelt litt får dyrt noe som gjør att mange handler istede på internett. Noe som jeg syns er veldig synd får det er mye bedre å komme i butikken å slå ann en prat å få info å kunnskap å bygge nettverk me nye mennesker!! Positivt hjelpsomme de som jobber der : vip kortet å dampmann solbriller syns jeg var genialt å morsomt å få noe som gjør det lille ekstra : detta er bare min mening da enn så lenge har stor tro på forbedring i det fine lokalet :
Godt å ha et lokalt sted der man kan finne det man trenger av damp utstyr!
God butikk, gode og erfarne ansatte. Litt stive priser, mye utvalg av smaker og e-sigaretter
Service innstilte. Og så har de d jeg trenger til damping.
Fin butikk med bra utvalg, og folk som kan sine saker!
Alltid hyggelig å svinge innom å handle det man trenger hos Dampmannen
Bra service og godt utvalg
Godt utvalg, god service og hyggelig betjening! Anbefales!
Fik god hjelp, og fant alt jeg letet etter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Damp i Grenland.

Porsgrunn ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Myragata 35 kart bykart, satellitt visning. Damp i Grenland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Damp i Grenland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Damp i Grenland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler