facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Damphuset

Damphuset

Info

Nye utleielokaler i Orkdal!

Historie

Damphuset fra 1893 er nå nyoppusset og klart til utleie. Ønsker du å feire en spesiell anledning i unike lokaler?! Vi tilbyr opp til 100 sitteplasser. Lokalet passer like godt til et lite som et stort arrangement.

Damphuset ble bygd i 1893 og driftet av Christian Thams. Først drev han et sagbruk- og trelastforretning. Senere ble huset brukt som bussverksted og andre industrielle virksomheter. I 2010 kjøpe familiebedriften Pearl 2, ved Iren og Eduard Poort, opp dette huset med et mål om å få ryddet og pusset opp slik at den vakre og historierike bygningen igjen kunne brukes. Planen i første omgang var å få første etasje ferdig slik at huset kunne brukes til arrangement. Sommeren 2011 startet oppryddingen. Under denne prosessen fant vi flere spennende artikler, blant annet en kompressor, timelister fra tidlig 1900-tallet, bilder og lignende Oppussingen startet med ”Stor-rommet”, det som i dag holder opp til 100 sitteplasser. Dette rommet og kjøkkenet stod ferdig sommeren 2012, utover året og frem til våren 2013 har vi også fått ordnet toalett og ”litjs-rommet”. Etter utallige timer med hardt arbeid, og god hjelp fra familie og venner står huset nå endelig klart for bruk. Helt fra starten av har fokuset under oppussingen vært å beholde husets opprinnelige fasade. Interiøret bærer derfor preg av husets historie. Det bør oppleves, og sees. Vi Håper på mange hyggelige feiringer i vår vakre bygning!

Arrangement: Barnedåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager og konferanser

For spørsmål og mer informasjon kontaktes:

Iren Olsen Poort, 95069672 [email protected]
Eduard Poort, 41929007 [email protected]
Tina Olsen Opøien, 90562538 [email protected]



"Damphuset fra 1893 er pusset opp og det perfekte lokalet til ditt neste arrangement. Ønsker du å feire en spesiell anledning i unike lokaler?! Vi tilbyr opp til 100 sitteplasser. Lokalet passer like godt til et lite som et stort arrangement. Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, konferanser, minnesamvær, bedriftsarrangement, bursdagsfeiring med mer.Kontakt oss for ditt neste arrangement. Vi har mange samarbeidspartnere som kan bistå planleggingen :"
Adresse: Thamshavnveien 22, Strandheim, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 95069672
on.deri@neri
By: Orkanger
Rute: Thamshavnveien 22, Strandheim
Postnummer: 7300



relaterte søk: damphuset trondheim, leie lokale orkanger, damphuset bergen, selskapslokaler trondheim, lokaler til leie orkanger
Anmeldelser
Fin atmosfære. Meget god mat. Super betjening. Anbefales for en god matbit med tihørende drikke.
Jeg ble på en bryllup hos Damphuset. Dette er en nydelig plass, drives av en famillie. Meget hyggelig folk og flott servise. Deilig mat . Anbefales.
Her e det sååå fiiint, god atmosfære og råbra folk som yter god service. God mat. Har bestilt konfirmasjonsselskap, avholdes om 10 år.
Knallende god løksuppe og nydelig cornerkake med kaffe
Innkjøringa er en felle for folk utenbys som er ukjent. Gangveien og veien inn ligger tett ved og det er svært lett å kjøre feil. Da kommer du inn på gangvegen og da kommer du ikke utigjen.
Flotte rustikke lokaler og god mat. Dårlig luft etter noen timer.
Utrule trivele plass med flott atmosfære. Nydelig mat laget og servert av trivele folk. Toppers. .
Servicevennlig personale, mat tilberedt med kjærlighet, flotte omgivelser i luftige lokaler fulle av historie. Mitt utested nr 1 for gode lunsjer! Har ikke prøvd middag ennå.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Damphuset med offentlig transport


Strandheim 80 meter
410
4101
Orkanger barnehage 420 meter
410
4101

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler