facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dansebandet BEST FØR

Dansebandet BEST FØR

Info

"Små rocka", moderne og litt røffere cover danseband.

Historie

"Dansebandet BEST FØR" er dansebandet som ynder å kalle seg"annerledes dansebandet". Dette fordi bandet kontinuerlig flytter grensene for det folk flest forbinder med tradisjonell og"vanlig"danseband/danseband musikk."Dansebandet BEST FØR" er dansebandet/bandet som IKKE spiller de låtene som ALLE andre band spiller!."Dansebandet BEST FØR" har for eksempel godt med låter fra band som Vassendgutane og Hellbillies på sitt repertoar. Det er vel ingen som definerer de to nevnte band som typiske danseband. Men.."Dansebandet BEST FØR" tok en sjanse, og tok dette inn på sitt repertoar. Dette har vagt oppsikt, kun positiv sådan. Vi har fått tilbakemeldinger på dette som:" Dette ER jo dansemusikk som det virkelig svinger av- og med trøkk"." Fantastisk å danse etter". " Helt genialt å trekke inn dette på repertoaret". "Dansebandet BEST FØR" har en klar norsk profil. 80% av låtene bandet fremfører er av norske band/artister- med norsk tekst. På repertoaret finner du også i tilegg til allerede nevnte Vassendgutane og Hellbillies-bidrag fra band/artister som: Picazzo, Carmen, VestNorge, Trond Erics, Zoo, Henning Kvitnes , Gunnar Fjeldseth Band m.fl. "Dansebandet BEST FØR" stiller høye krav til seg selv når det gjelder utstyr, Lyd, lys, og generell opptreden. Vi kan garantere deg og dine venner en vellykket aften om den tilbringes sammen med oss i"Dansebandet BEST FØR". Vi tør også påstå at våre priser er svært konkuransedyktige. Her får du/dere MYE for pengene. Om du/dere ønsker å booke/ ta kontakt med oss, så gjør du dette ved hjelp av informasjonen du finner lengre ned i denne tråden, eller andre steder på Facebook siden vår.Vi nås via telefon, e-post, Facebook og impresario. Ta også kontakt dersom du rett og slett har spørsmål.

. Tilbakemeldingene"Dansebandet BEST FØR" har fått hittil, er blandt annet:"Utrolig tøft sammensatt repertoar"." Danseband med trøkk". "Dette var ikke bare dansbart, det var SÆRDELES dansbart". " Det mest"rocka"dansebandet jeg har hørt". "Viste ikke danseband spilte så tøff og varriert musikk".

I fjor sommer(2015) fikk vi sågar besøk av 2(to)! reportasje team når vi spilte på"Skotta Bryggerestaurant" i vår hjemby Larvik. Det ene teamet kom fra"DansNytt.no", det andre fra"Dansegalla Norge". Disse to instansene er tungvektere innen danseband sjangeren i Norge. Det de ikke vet, er ikke verdt å vite. Begge teamene laget hver sin fyldige reportasje om oss denne kvelden. "DansNytt.no" tok også opp en live video av oss. Begge reportasjene ble i sin helhet publisert på deres respektive Facebook sider. Du finner(selvsagt) disse reportasjene i sin helhet også annet sted på denne Facebook siden vår!. Rett under, finner du begge instanser sine skriftelige tilbakemeldinger:

-"DansNytt.no"-
Se opp for Dansebandet Best Før. Her er en gjeng gode musikere som ønsker å spille for alle danseglade. Dansnytt var på plass på i Larvik da de spilte opp til bryggedans på Skotta. Dette låt bra og bandet hadde absolutt funnet takt og rytme for dansefoten. Dette bandet bør absolutt få plass på bookinglisten til mange arrangører.
"DansNytt.no"
https://www.facebook.com/DansNytt.no?fref=ts

-"Dansegalla Norge"-

På lørdag 18.juli spilte Dansebandet BEST FØR opp til dans på Skotta bryggerestaurant i Larvik.
De spilte til dans fra kl 21 til midnatt. Det var noe lite gjester på det første settet, men deretter var det veldig bra med gjester og meget godt med danseglade på gulvet.

Repertoaret dems er coverlåter fra artister som Picazzo, Scandinavia, Trond Erics, Vestnorge, Hellbillies, Vassendgutane m.fl.
De synger tilnærmet alt på norsk og er meget populære.
Flere burde oppdage dette flotte bandet fra Larvik.

En meget flott kveld på Skotta bryggerestaurant ble dette.
"Dansegalla Norge"

Reporter/fotograf:
Vegard Rasch-Fjeld - Dansegalla Norge

https://www.facebook.com/dansegalla?fref=ts

For booking av"Dansebandet BEST FØR"
Ta direkte kontakt på tlf: 918 555 23, eller e-post: [email protected]. Du kan også legge igjen en beskjed på bandets egen Facebook eller web side(dansebandetbestfor.no).
Du kan også kontakte: Telemark Musikkbyrå
http://www.telemarkmusikk.no/

Ett utdragfra vårt repertoar:

-Bad Leroy Brown (Jim Croce)
-Vent ikkje legg på (Zoo)
-Best før (Picazzo)
-Bibel i Skuffen (Hellbillies)
-Cowboyhatt og hjortevest(Vassendgutane)
-Den finaste eg veit(Hellbillies)
-En god nummer to(VestNorge)
-Never be the same(Christopher Cross)
-Lay down Sally (Eric Clapton)
-Sommaren er kort(Thomas Ledin)
-Tenke sjæl (Trond Viggo)
-En jævel på kærlek(Strømsted,Glennmark)
-Herligt, herligt, farligt,farligt(Bjørn Skifs)
-Feite Egil(Vassendgutane)
-Fånga en engel(Sannex)
-Helgepappa(Dænsebændet)
-Hjortefot(Hellbillies)
-Hvis morgendagen aldri kommer(Picazzo)
-Sånne som oss(Henning Kvitnes)
-Jeg kan se en stjerne falle(Trond Erics)
-Sommerhatt(Trond Erics)
-Timeglass(Picazzo)
-Et lite hus nede ved stranden(Scandinavia)
-Sweet home Chicago(The Blues Brothers)



og mange, mange flere !

Adresse: Frankendalsveien 110, 3274 Larvik, Norway
Telefonnummer: 918 555 23
By: Larvik
Rute: Frankendalsveien 110
Postnummer: 3274


Nærliggende lignende selskaper
Mowero The Voice Planet Mowero The Voice Planet 833 meter vokalist, sang - og stemme-coaching, sangundervisning, art
Bellman Bellman 1 km Fantastisk trivelig sted. Pub med mye live musikk.
Musikkhuset Musikkhuset 3 km Nyoppusset og flotte fasiliteter både ute og inne.
Sonic Basement Sonic Basement 4 km It all started as a small recording studio in a small basement in a small suburban to...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler