facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for De Arktiske Kamelene

De Arktiske Kamelene

Info

Søskenparet Svalin og Torarin bor i Akkarfjord på Sørøya i Finnmark. De ønsket seg hest men fikk kameler.

Historie

Søskenparet Svalin og Torarin bor i Akkarfjord på Sørøya, omtrent så langt nord man kan komme i Norge. Da de ønsket seg en hest de kunne ri på, fikk de istedet to kameler. Nå drømmer de om kamelbabier og rideturer på Sørøya. Men kameler kan bare brukes til ridning om de er profesjonelt trenet for det. Derfor planlegger familien til Svalin og Torarin å reise til Mongolia for å rekruttere en kameltrener som kan bli med hjem til Akkarfjord for å trene kamelene.

Kamelene Bor og Bestla er av en type som opprinnelig kommer fra Mongolia. De har tykk ull på kroppen og tåler fint et kaldt og barskt klima som i Akkarfjord. De nærmer seg kjønnsmoden alder og vi kan vente oss de første kamelbabiene som blir født i Akkarfjord.

Akkarfjord er et lite sted med 80 innbyggere. Stedet har ikke veiforbindelse med omverdenen. Eneste måten å komme seg dit, er med båt fra Hammerfest.

Etikett

Relation04 Media AS, Harstad, Norway

Produkter

Film

Adresse: Buveien 37B, 9407 Harstad, Norway
Telefonnummer: +4747234597
moc.40noitaler@aidem
By: Harstad
Rute: Buveien 37B
Postnummer: 9407


Nærliggende lignende selskaper
Harstad Kino Harstad Kino 59 km Billetter: www.harstadkino.no
Arctic Moving Image & Film Festival Arctic Moving Image & Film Festival 59 km A festival that celebrates film and all its artistic expressions - to take place in H...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler