facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for De glade hundepoter

De glade hundepoter

Info

Engasjerte hundeinstruktør som ønsker å få alle på kurs til å lykkes. Små kurs med fokus på kvalitet og kompetanse.

Historie

Engasjerte hundeinstruktør som ønsker å få alle på kurs til å lykkes. Små kurs med fokus på kvalitet og kompetanse.



"De Glade Hundepoter legger stor vekt på høy, faglig kvalitet og grundig veiledning med god individuell oppfølging.Det sosiale er også viktig – det skal være gøy å jobbe med hunden!"
Adresse: Stasjonsgata 26, 1820 Spydeberg
Telefonnummer: 94130690
moc.liamg@retopednuhedalged
By: Spydeberg
Rute: Stasjonsgata 26
Postnummer: 1820



relaterte søk: ID hund kurs
Nærliggende lignende selskaper
Alpha K9 Services - Equipment and Education for Professionals and Enthusiasts Alpha K9 Services - Equipment and Education ... 1 km Here will you find information on equipment and education Visit our web site:www.alph...
The Originals Kennel - Dogo Español The Originals Kennel - Dogo Español 4 km En av få oppdretter av Alano Español (Spansk Bulldog) og Dogo Español.
DyrNaturligvis DyrNaturligvis 4 km Hundefysioterapeut-Naturmedisinsk dyreterapeut-Laserterapeut-Akupunktør - Hjelper deg...
Anmeldelser
Dårlig erfaring. Tok privattime med reaktiv hund. Fikk i hjemmelekse å unngå utfordringer. andre hunder og mennekser og ting han reagerte på. Han ble 100 ganger værre og usikker på disse tingene når han ikke ble utsatt for de. Jeg fikk beskjed om å holde hunden i stramt bånd ved passering og bruke halsbånd. Fikk beskjed om å gjøre meg selv mer spennende enn alt rundt oss ved å lage lys stemme og gjøre meg til, for å klare oppnå kontakt. har i senere tid lært at å gjøre seg til og lage lys stemme kun skaper enda mer energi og ikke ro. og med en hund som min vil det alltid være noen steder som vil være mer spennende enn meg så man må bruke andre måter å skape kontakt med sin egen hund enn å gjøre seg til. så denne metoden er ment å feile.. Jeg fikk også beskjed om at om det kom en utfordring så skulle jeg prøve å kaste masse godteri foran hunden min for å avlede han. Dette fungerte selvfølgelig ikke da min hund ikke brydde seg om godteriet, men jeg har også senere fått forklart at avledning heller ikke hjelper på selve problemet hundene har. Alt I alt prøvde jeg å kontakte De glade hundepoter for ny time, for å se om vi fant nye metoder da vi snakket om eventuelt hjemmebesøk eller ny time da vi var der første gangen, men da hadde de plutselig ikke ledig time på en stund. jeg ba de ta kontakt når de fikk ledig men hørte ikke mer. Etter litt la de ut på Facebook at de hadde mye ledig hvor jeg kontaktet de igjen. Da svarte de veldig vagt ang hjemmebesøk og tid osv og til slutt sluttet de å svare meg? Jeg mistenker at de ikke har nok erfaring med hunder med utfordringer, og jeg synes dette var EKSTREMT dårlig service!
Heidi came out to my home for a private lesson with my 2 large boys who had some bad leash manners. She was able to almost immediately recognize what I needed to change. Within 20 minutes, it was like walking new dogs! Heidi was very friendly, kind, and helpful. Looking forward to joining more classes in the future : Heidi kom hjem til meg for en privattime med de to store guttene mine som hadde dårlige båndoppførsel. Hun var i stand til nesten umiddelbart å gjenkjenne hva jeg trengte å endre. I løpet av 20 minutter var det som å gå tur med nye hunder! Heidi var veldig vennlig, snill og hjelpsom. Gleder meg til å bli med på flere kurs i fremtiden :
Har nå gått 2 ID-spor kurs, og er veldig fornøyd. Hyggelige og flinke instruktører, som sørger for gode og trygge rammer.
De har flotte kurs og gode instruktører.
Var på utstillingskurs, veldig fornøyd med det. Hyggelig og flink instruktør .
Treneren var flink og vi fikk gode råd
Heidi Kitter er en dyktig hundetrener.Jeg fikk mange gode tips.
Fantastisk flink instruktør, kan anbefales
Anbefales, ligger sentralr i Spydeberg. Har mange forskjellige kurs
Utrolig kunnskapsrik og ypperlig service
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til De glade hundepoter med offentlig transport


Grååsen 270 meter
406
407
454
455
456
Grååsen 320 meter
Grååsen 370 meter
406
407
454
455

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler