facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Deadline Media

Deadline Media

Info

Deadline Media lager film, TV og kampanjer som skaper engasjement fordi vi jobber strategisk med målgrupper og alltid har resultatet i fokus.

Historie

Deadline Media ble startet i 1992 og er et av Norges eldste produksjonsselskaper. Vi produserer dokumentarer, kortfilm og spillefilm, og jobber med TV, digitale medier, markedskommunikasjon og eventer.

Vi vet av at nøkkelen til engasjement er gode historier til folket - og det er også vår visjon. Skal målgruppen huske deg og ditt produkt, må du vite hva som som trigger dem. Deadline Media ble startet som et produksjonsselskap for TV2, og vår unike TV-bakgrunn har gitt oss teft for å se hva som trigger engasjement, og sammen med deg finner vi dine triggere og rette kanaler til ditt innhold.

Teamet vårt består av kommunikasjonsrådgivere, journalister, prosjektledere, fotografer, tekstforfattere, og vi har en egen avdeling for film og TV-produksjon. Vi har også egne innspillingsledere, produsenter, manusforfattere, regissørerer, klippere, colorister, filmfotografer og b-foto tilgjengelig. Vi tilbyr location scouting i Lofoten, Vesterålen og Bodøregionen.

Vi har kontorer på Sortland i Vesterålen og i Bodø.

Vår oppgave

Deadine Media lager filmer som skaper engasjement, og er en treffsikker rådgiver på hvordan du skal få oppmerksomhet til din bedrift, kampanje eller lansering.

Adresse: Strandgata 31, 8400 Sortland, Norway
Telefonnummer: 90755159
By: Sortland
Rute: Strandgata 31
Postnummer: 8400


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Bli en som ser, Sandsundvær film
Nærliggende lignende selskaper
NOBO MEDIA NOBO MEDIA 4 km Neste generasjons digitale markedsføring - Et markedsføringsbyrå drevet av individer ...
Anmeldelser
Fantastisk
Kjempegjeng som vet hva dem gjør når de gjør det
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler