facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ødegården Panorama As

Ødegården Panorama As

Info

21 solrike boligtomter med panoramautsikt til salgs på Gvarv

Historie

Ødegårdsfeltet delområde 3 ligger ca. 1 km ifra fra Gvarv sentrum, og blir en utvidelse av det eksisterende boligfeltet, Ødegårdsfeltet delområde 2. Et attraktivt tomtefelt beliggende solrikt til med flott utsikt utover Sauherad, Lifjell med Nysefjell og Norsjø i sørøst. I umiddelbar nærhet til tomtefeltet er det flere oppmerkede turløyper til Breisås. Kort vei til Gvarv elva som fører deg til fantastiske Norsjø. Mulighet for båtplass på Gvarv.
Alle tomtene har sol i fra morgen til kveld. Tomtene er på ca 1000m2 - eller større.
Tomteområdet består av 21 tomter som har fått ny adkomstvei opp til feltet. Veiene skal ferdigstilles med asfalt og gatelys. Det er planlagt 2 lekeplasser innenfor en avstand på 200 meter fra samtlige tomter, asfaltert vei, gatelys,vann, breibånd og kloakk opp til tomtene.
Vi samarbeider med Byggmester Østtveit AS, (Systemhus Telemark), Tuddal Byggtjeneste AS, (Mesterhus), men du står selvsagt fritt til å velge byggherre.
Tomtene er enkle og kostnadsbesparende å opparbeide(Her sparer du mye penger) ingen spregning, kun utskifting av masse på de fleste tomtene.
Utbygger kan levere sand, stein og matjord etter ønske.Utbygger kan også være behjelplig med opparbeidelse av tomter.Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Adresse: Ødegårdsvegen, 3810 Gvarv Gvarv
Telefonnummer: 90653493
on.enilno@oo-ot
By: Gvarv
Rute: Ødegårdsvegen
Postnummer: 3810 Gvarv


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ødegården Panorama As.

Gvarv fast eiendom

åpningstider, plassering. Ødegårdsvegen kart bykart, satellitt visning. Ødegården Panorama As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ødegården Panorama As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ødegården Panorama As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler