facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Deja Vu Delikatesser

Deja Vu Delikatesser

Info

Koselig cafe med kanskje byens beste mat og hyggelige og hjelpsomme personer bak disken :) Hos oss kan du spise god mat i cafeen, ta med deg noe godt hjem eller bestille mat til dine selskaper :)



"Déjà Vu Delikatesser har siden 2002 servert mat av høy kvalitet med råvarer som er nøye valgt ut. Vi bruker mye tid på å sikre kvaliteten på råvarene og bruker kun det beste markedet kan fremskaffe. Vi preferer naturlige smaker – bærekraft og særpreg.Vårt fokus er å gi en smaksopplevelse som er helt unik ved at den er inspirert av kjøkken og tradisjoner fra flere land og kulturer i verden, laget med unike kombinasjoner av smaker på ekte Déjà Vu-vis.På menyen er blant annet tapas inspirert av det spanske kjøkken, og retter fra Déjà Vu KITA som er inspirert av smaker og tilberedningsstiler fra Japan – begge med Déjà Vus særpreg."
Adresse: Verksgata 2 , Stavanger 4013, NO
Telefonnummer: 51 89 63 63
By: Stavanger
Rute: Verksgata 2
Postnummer: 4013



relaterte søk: deja vu delikatesser meny, deja vu tapasbar, deja vu stavanger åpningstider, deja vu kontakt, deja vu stavanger meny, tapas stavanger, deja vu catering, tapas stavanger catering
Nærliggende lignende selskaper
Hall Toll Hall Toll 487 meter Hadde en kjempekveld på Sumo. Siden vi var 9 personer hadde vi forhåndsbestilt forret...
Anmeldelser
Var ok, ikke noe spesielt anden var litt tør, og osten på tapas fatet var litt gammel og minnet om svett ost. Hyggelig betjening, men følte at jeg kunne laget noe av maten bedre selv noe jeg aldri tenker på som en god ting når jeg er på restaurant.
Den verste restaurant opplevelsen jeg har hatt! Kald mat som virker ut som den er gammel, i tillegg til veldig masete servitør som kommer bort til bordet hvert femte minutt. Ikke minst kom det en hjemløs person som spurte om å få maten min og tok den - dette imens betjeningen såg det. Fraråder sterkt å spise her - billig er det heller ikke.
Tre ganger prøvde vi å bruke et gavekort på 500kr, som ikke virket. Vi viste kvittering på kjøp av gavekortet, servitør sa at deres nye system ikke gjorde feil ! Lang historie kort: vi fikk nytt kort som vi prøvde å bruke i går...saldo var kun 71kr vi har ikke vært i restauranten siden vi fikk kort nr 2, samme servitør like påståelig...nok er nok betalte, snudde ryggen til henne og gikk ! Kommer aldri tilbake!!
God rett på Spis ute uken Det som ikke var så gøy, var å få "kjeft" da vi sjenket vann til oss selv dette mener jeg å huske en gjorde her før og vente lenge på å få bestille vi måtte gi beskjed til slutt om at vi ikke hadde bestilt ennå.
Altfor lang ventetid på maten. Veldig salt mat. En i selskapet fant en stor plastbit i kjøttet sitt men fikk ny rett, som var bra. Kunne vært bedre service. Ellers spennende retter. Kommer nok ikke tilbake hit.
God stemning og gode smaker. Dagens fangst skal være Skrei. Var en ok torsk under all sausen. Smakte bedre enn det så ut da. En av favoritt plassene å ta en kjapp lunsj eller middag. Kommer plutselig igjen.
Grei plass, gode desserter men ikke akkurat den beste kaffen jeg har fått
Har vært her flere ganger nå, og er ikke blitt skuffet noen av gangene. Veldig god mat til en grei pris Hyggelig service også. God oversikt over maten på menyen for de som har forskjellige allergier. Anbefales.
Var innom Dejavu gjennom et "glamattog" nå på torsdag. Sjeldent vært så skuffet både av service, vin og mat. Ventet lenge på servering før vi fikk en tafatt servitør som ikke hadde noe info angående rett og hvilken vin som passet. Fikk utav han at vi skulle ha en type fiskerett og derfor anbefalte han en type hvitvin på glass. Denne viste seg å være varm. Gikk bort og klaget og ble møtt av en sur servitør som mente at den var kald. Sa til han at han kunne komme å smake, men ble da tilbudt et nytt glass vin for oss 4 som delte bord. Ble servert en litt kjøligere vin som enda manglet et par grader for å være optimal. Maten var helt grei, men synd at dårlig service gjør at 12 venner kommer til å tenke seg godt om før de tar turen der igjen.
Var her til lunsj, hyggelige lokaler, god oppvartning og maten smakte.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Deja Vu Delikatesser med offentlig transport


Jorenholmen 40 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X60
Fiskepirterminalen 130 meter
500
504
506
510
518
520
522
524
526
580
590
800
898
Klubbgata 190 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X40
X60
Fiskepiren 210 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X60
Stavanger tinghus 240 meter
12
13

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler