facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dekk1 Horten

Dekk1 Horten

Info

Dekk1 Horten har dekk og felger til alt som kan trille. Vi skor opp alt fra den minste trillebår til den største hjullaster.



"I Nordre Enggate, rett ved Sjøsiden, finner du oss i Dekk1 Horten – en hyggelig og bilinteressert gjeng som hjelper deg enten du skal skifte eller kjøpe nye dekk eller felger, tette en punktering eller lagre hjula dine for sesongen. Vi tilbyr dekk til alt som ruller, fra den minste trillebår til store hjullastere. Velkommen innom!"
Adresse: Nordre Enggate 5b, 3187 Horten
Telefonnummer: 33042800
By: Horten
Rute: Nordre Enggate 5b
Postnummer: 3187


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Dekk1 priser, Legge om dekk Tromsø, Dekk Moss, Billig dekkskift, Dekk Jessheim, Hva koster dekkskift, Dekk Vestfold, Dekk Sola
Nærliggende lignende selskaper
Horten Dekksenter Horten Dekksenter 3 km Fikk time kjapt. De var effektive og hyggelige. Prisen var lokkende. Alt i alt en meg...
Anmeldelser
Hadde fått beskjed at dekkene kunne skiftes på morgenen i dag på drop in. Hadde pakket dekkene og møtte opp, men fikk da beskjed om at dekkene ikke kunne skiftes i dag allikevel, men først kunne skiftes dagen etter eller to dager senere. Opplevde de ikke som ærlige i kommunikasjonen. Jeg viste de mailen og sa at jeg fikk beskjed at jeg kunne komme og skifte dekkene i dag, men mannen i resepsjonen var ikke hyggelig og opplevdes som kverulerende. Dette var en veldig dårlig opplevelse, og drar ikke hit igjen. Heldigvis var det et annet bilverksted som kom meg til unnsetning.
Lappet bildekket mitt raskt og til riktig pris hos to karer fulle av humør og masse humor.
Har alltid fått god service og raskt levering
Det passer sjeldent å punktere, men i dag passet det ekstra dårlig. Hadde avtaler en time etter jeg fant ut at jeg hadde punktert. Ringte Dekk1, forklarte situasjonen og de tok utfordringen på strak arm. Tusen takk for super service!
Hadde signert dekkhotell avtale på nett. ikke fptt noe tilbakemeldibg om at dette ikke var i orden. da jeg kom for levere dekkene til dekk hotell fikk jeg plutsrlug beskjed om at det var fullt og ikke ledig plass. gikk detmed glipp av usbl rabbatt og måtte få dekkhotel hos konkurenten. dårlug service og rart man ikke får beskjed at det er fult men man mottsr kontrakt på dekk hotell.
Usedvanlig god service og hyggelig betjening.
Super service kommer alltid til å bruke dere
Bra dekkbutikk. God service, greie priser, flinke folk. Oppdatert etter et par år. Er fremdeles bra.
Veldig bra, det som ble gjort var service sa kundebehandler og det skulle ikke betales for. Tusen takk.
Totalt sett utrolig lite serviceinnstilte. Satt i 20 min uten og ventet uten at noen kom ut i kundemottaket. Da vi endelig fikk levert nøkkelen fikk vi beskjed om at det ville ta 30 min. Etter 30 min venting hadde de fortsatt ikke startet på bilen. Selv om de har mye å gjøre er det fortsatt mulig å gi kunden en god behandling!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler