facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dekk1 Outlet Ringerike

Dekk1 Outlet Ringerike
"I Dalsbråten i Hønefoss, ved Storelvas bredder, finner du oss i DekkTeam – en gossin og bilinteressert gjeng som holder til i en av landets største og flotteste bilbutikker. Her kan du velge blant et stort utvalg av dekk og felger, Brenderup-tilhengere og mye annet tilbehør til gode priser. Vi utfører også service på bilen din i en fei og tilbyr dessuten avbalansering og hjuloptimalisering av dekk og felg. Velkommen til biluniverset vårt i Osloveien 14–16!"
Adresse: Osloveien 14-16, 3511 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32111880
By: Hønefoss
Rute: Osloveien 14-16
Postnummer: 3511


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Dekk1 priser, RingDekk Hønefoss, Dekk1 felger, Dekk1 no timebestilling, Sommerdekk dekk1, Tilbud sommerdekk vestfold, Kvalitetsdekk, Nettbutikk dekk
Nærliggende lignende selskaper
Vianor Vianor 3 km Gutta står på å jobber, best på Nokian her i byen
Ringdekk as Ringdekk as 5 km Fantastisk betjening og veldig god service og hyggelig priser. Er å anbefale
Vianor Norge Vianor Norge 8 km Bra service til gode priser. Anbefaler vianor hvis du trenger hjelp med Dekk
Anmeldelser
Alltid blide og hyggelige. Servicen er på topp
Elendig kundeservice. Hadde bilen inne for dekkskifte. Kjørte ca. 25km da jeg plutselig merket at det begynte å klukke i dekkene. Det viste seg at to av boltene på høyre bakhjul var helt løse og 6 andre måtte strammes til mellom 1/2 og 1/4 omdreining. Dette ble sjekket med 105 NM. Livsfarlig opplegg. Sendte Mail til Dekk1 for å få svar på dette, men fikk aldri noe svar. Kommer til å bytte dekk selv fremover.
Meget flinke og hyggelige medarbeidere. Jeg har gjort en del omlegginger av hjul her og har alltid opplevd et perfekt resultat. Anbefales på det sterkeste!
Førsteklasses service! Vi våknet til flatt dekk. Dekk 1 i Hønefoss plugga hjulet I løpet av få minutter. De hjalp også til med å skifte reservehjul med lappa hjul. Rimelig, effektivt og trivelige folk!
Meget fornøyd med handler jeg har gjort her. Gode priser og rask service! Og er det noe som ikke når helt opp i forventninger, så er de gode på å finne en løsning
Raske og presise, strekker seg langt i å infri, og er flinke til å anbefale rett dekk til riktig pris. Norsk som morsmål i salgsprosessen gir dem også fortrinn mot mange av de store. Takk for rask og god service i dag.
Fikk raskt drop-in time da et dekk begynte å miste trykk på tur fra Oslo til Bergen. De fant en bitte liten stift og fikk lappet dekket. Hyggelige folk!
Kjemoe flinke folk. Jobbet kjapt og god kundebehandling
Meget god service. Fekk plugga eit dekk med ei skrue i bana
Hyggelige folk og god service!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler