facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dekkhuset As

Dekkhuset As
"Nordhordlands største utvalg i dekk og felg - Vi har 24 timers vakttelefon hele året på: 97042501"
Adresse: Blombakken 4, 5916 Knarvik
Telefonnummer: 56343400
By: Knarvik
Rute: Blombakken 4
Postnummer: 5916


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 08:00 - 16:30
Onsdag: 08:00 - 16:30
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:30


relaterte søk: dekk nordhordland, dekk1, dekkmann, dekk åsane, dekkhuset flekkefjord
Anmeldelser
Veldig fin plass å være på, de har kaffimaskin så man kan drikke kaffi mens man venter på hjulskift, gode og flinke folk som jobber.
Veldig praktisk plass for oss med campingvogn. Stor hall med kjør inn - kjør ut praksis. Effektive og rimelig priset.
Alltid god servise og hyggelige folk.
Goa greie, dekka heng på bilen endå
Super gjeng som vi bruker til dekkskift. De reddet meg også en gang bilen streiket. Gratis kaffe og massasje stol bak i lokalet
Helt super service! Hadde et dekk som tappet seg for luft, ringte til dekkhuset og fikk beskjed om å svinge innom. Etter noen minutter var dekket fikset og det til en veldig rimelig pris. Tusen takk for hjelpen!
Uerfaren ungdom plasserte jekken feil og ble stoppet tilfeldigvis av kollega før han fikk gjort noe skade. Tror det er siste gang jeg bruker de.
Er dekkhotell som kan anbefalles. Hyggelige ansatte og effektive folk som jobber i hallene. Og et greit system for timebestilling. De holder tidene så det blir ingen ekstra venting. Man for også tilstanden på dekkene Så en for ingen overraskelser.
Alltid klar til å hjelpe. Ingen jobb er for stor eller for liten
Alltid super service fra de ansatte fra første øyeblikk kunnskapsrike og flinke med fornuftig og gode anbefalinger. Hyggelig venteavdelig for kundene reint fint toalett. Tv og aviser og også en massasje stol , godt utvalg av brosjyrer for felger også mye utstilt, her er også dekk hotell. Dekk og felger til personbil/lastebil/traktor og anlegg, tror skal du ha dekk og felger har de det, butikken anbefales grei beliggenhet ca 5-6 min fra Knarvik senter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler