facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dekkmann

Dekkmann

Info

Dekkforhandler, felgretting og bilpleie



"Vi er Follo's største dekkverksted / dekkbutikk med fokus på kundeservice og god kvalitet. Dette har gitt resultater slik at vi er kåret til årets beste avdeling 3 år på rad. Vi ønsker at kunden skal føle seg trygg og få de beste rådene og veiledningen av oss. Vi har også en profesjonell bilpleieavdeling hvor du får håndvasken bil, polering, rens, waxing, lakkbeskyttelse etc."
Adresse: Industrivn. 7, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 23699245
By: Ski
Rute: Industrivn. 7
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 18:00
Fredag: 07:30 - 16:30


relaterte søk: Dekkmann Stavanger, Dekkmann Tromsø, Dekkmann Molde, Dekkmann Moss, NAF Dekkmann, Dekkmann Minde, Dekkmann Trondheim, Dekkmann Bergen
Anmeldelser
Flinke folk! Løsningsorientert, serviceinnstilt og kunnskapsrik! Anbefales.
Åker alltid ekstra fra vinterbro til dem. Alltid bli og hyggelige. Vi har 8 personalebiler som vi bruker kun hos dem
Trivelige folk som yter god service
Kom med punktert dekk bergingsbil, de bytta til nye dekk og diagnostiserte det punkterte dekket. Alt dette på 45 minutter! Fantastisk service!
Skifter dekk raskt og effektivt. Renser også slitte frontlykter.
Verdens dårligste service! Rot og tull. Jeg har kjøpt denne tjenesten for å slippe å bruke tiden min på dekk. I stede har jeg måttet bruke masse tid på å avbestille timer jeg har fått, som jeg ikke har bestilt. Dokumentere penger jeg har betalt, som de ikke har fått med seg. Jeg har nå hentet mine dekk, og kommer aldri til å bruke Dekkmann igjen. De skylder meg også penger for en sesong med dekkhotell.
Effektive, proffe og hyggelige! Anbefaler virkelig denne avdelingen
Topp service fra damen i skranken
Vanskelig å gi karakter med stjerner. Servicen er upåklagelig! Dessverre drar prisnivået karakteren en god del ned. Betalte 2700,- for to nye dekk til campingvogna i år. På vei nordover i ferien pungterte det ene dekket og ble ødelagt og ikke reparerbart. Felgen gikk forøvrig også i stykker, men ikke verre ennn at den kunne benyttes som et reservehjul. Vi ble hjulpet av Vianor i Steinkjer hvor jeg fikk tak i ny felg og to dekk av identisk merke og spesifikasjon. En felg, to dekk med jobb kom på 2400,-. Med de prisene tolker jeg det dit at Dekkman Ski tar seg for godt betalt.
Knallgod service! Felgretting, ikke mange som tilbyr det
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Dekkmann med offentlig transport


Løkkåsveien 170 meter
515
520
521
Industriveien 290 meter
515
520
521
Furuveien 410 meter
526

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler