facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DekkTeam avd. Eidsvoll

DekkTeam avd. Eidsvoll
Adresse: Industrivegen 44, ØRN-feltet, 2072 Dal, Norge
Telefonnummer: 63 95 55 30
Stat: Akershus
Distrikt: Eidsvoll
By: Dal
Postnummer: 2072


åpningstider

mandag: 07:00–17:00
tirsdag: 07:00–17:00
onsdag: 07:00–17:00
torsdag: 07:00–17:00
fredag: 07:00–17:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
For en gjeng, her stiller de opp og fikser å ordner. Fantastisk service og blide gutter
God opplevelse her. Fikk beskjed av verkstedet om å ta turen innom dekkteam på Dal da jeg hadde fått en bulk I felgen. Dekkteam tok raskt en titt på bilen og etter å ha funnet bulken ble problemet fikset i løpet av noen timer og jeg kunne hente bilen og dra lykkelig hjem.
Svigermor var innom og byttet dekk på en hundai Ionic. Til vinterdekk. De skiftet dekk uten å sjekke tilstanden på dekkene og sendte henne avgårde med 3 av 4 dekk fungerende. Dette er en person som bor et stykke kjøretur via E6. Etter kort tid er luften gått ut av det ene hjulet. Lang historie kort. Gikk til en annen dekk team hvor de kunne bekreftet at ventil ikke var sjekket på dekket og dette var noe man absolutt ikke skulle latt gå. Takk til dekk team Jessheim for god service. Slett arbeid av dekk team Eidsvoll.
Etter å ha blitt påkjørt på Finstadveien en fredags ettermiddag ringte jeg de nærmeste dekkforhandlerne, DekkTeam var de eneste som svarte på telefonen, og de ga meg god service, kom inn kl 1530 og kl 1600 var 2 nye dekk på plass. Kan anbefales, og har allerde gjort det til en kollega som bor på Dal.
Ingen priser på web siden! Er det bra kunde service?
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler