facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DekkTeam Heros

DekkTeam Heros

Info

Totalleverandør av felger og dekk til personbil, landbruk, lastebil, anlegg, MC. Forhandler av BK-Hengeren og GULF smøremidler og Sønnak Batterier.

Historie

DekkTeam styrker stadig sin posisjon i markedet og i dag har vi i alt 22 heleide forhandlere og 48 DekkTeam Partnere, som sørger for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere.

Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.

Vårt mål er å rette fokus på:
- kundetilfredshet
- omdømme
- lojalitet
- gjenkjøp

Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service.
Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam.



"Vi er ditt lokale fagverksted på dekk og felger!DekkTeam avd. Kristiansand tidl. Heros Dekksenter AS ligger sentralt plassert vis-a-vis Sør Arena på Lund i Kristiansand. Hos oss finner du et bredt utvalg dekk og felger for person- og varebiler, landbruk, industri, anlegg og MC, og vi har dessuten markedets mest komplette dekkhotell-løsning. I tillegg fører vi et bredt sortiment bil- og fritidsbatterier fra Exide Sønnak og smøremidler fra legendariske Gulf.DekkTeam er en bilgummikjede med 80 punkter fordelt over hele landet. Velkommen til oss!Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere."
Adresse: Nye Teglverksvei 17 B, 4632 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 38144140
on.maetkked@dnasnaitsirk
By: Kristiansand
Rute: Nye Teglverksvei 17 B
Postnummer: 4632


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: dekk kløfta, dekk kristiansand, dekkteam jessheim, dekk ålesund, dekkteam alnabru, dekk til bil, dekkteam dal, dekk lillehammer
Nærliggende lignende selskaper
Korsvik Bilverksted Korsvik Bilverksted 3 km Bra priser og meget god service! Tar ikke betalt for mere tid enn det de bruker.
Tinnheia Bil as Tinnheia Bil as 4 km God, rask og rimelig service. God parkering
Dekkbørsen Dekkbørsen 6 km Glemte å fjerne klossene under dekkene før man kjører ut, og glemte å legge de andre ...
Vianor Vianor 6 km God service, raskt arbeid
Vianor Norge Vianor Norge 6 km God service, raskt arbeid
Dekk1 Dekk1 6 km Hyggelige ansatte og rask service. Anbefales.
Vianor AS Vianor AS 6 km God service, raskt arbeid
Auto Shine og Dekk Auto Shine og Dekk 7 km Jeg kan anbefale Topshine Auto AS og alle de som jobber der på det varmeste, de lever...
Dekkproff Kristiansand Dekkproff Kristiansand 7 km Kjapt, proft og rimelig
N.Timenes & Søn as N.Timenes & Søn as 7 km Fantastisk service. Løsningsorienterte når det oppstår uforutsette hendelser.
Bilens Utseende Bilens Utseende 7 km God service og godt utført arbeid !
Mjåvann Dekksenter As Mjåvann Dekksenter As 9 km Flott service. Rask og punktlig dekk bytte. Anbefales!!
Anmeldelser
Utrolig dårlig kundesørvis av frekk gutt i telefonen. Synes det ikke er på sin plass å kalle kunder stygge navn, selv ikke over telefon. Når man har gjort en feil, er det helt naturlig å rette opp etter seg. Alle kan gjøre feil, det er helt menneskelig, men man kan være ydmyk.
Useriøse ansatte utenom han som sitter i skranka som bare lar deg sitte i bilen og vente i en evighet etter de har klart å tømme bilen din for strøm, de gir heller ikke forklaringer på hvorfor de må bytte flere dekk.
Flott bedrift med proffe folk som i tillegg har en fantastisk kunderservice. Anbefales på det sterkeste!
Helt nydelig Service. Utrolige gode priser og utrolig kjapp service. Definitivt beste i byen.
Var på ferie i Kristiansand og mistet luft i dekket, hadde akkurat nok til å komme oss til Dekkteam. Der møtte vi en person som sa at han skulle ha lunsj i 45 minutter. Vi spurte om han kunne pumpe i litt luft, slik at vi kom oss til neste dekkfirma, men da heiste han på skuldrene, stengte døra og gikk. Elendig service!
Kjempe rask og enkel dekkskift med dekkhotell. Vanvittig bra service. Kaffe avis og toalett I venteområdet
Trengte sårt nytt dekk på hengeren, de stilte opp sent søndag kveld og fikset det. Da ble det like så greit 4 nye dekk på hengeren. Super service og hyggelige medarbeidere. Anbefales virkelig
Ei venninne trengte nye piggfrie vinterdekk, og fikk bestilt, samt utført omlegging og påmontering fra DekkTeam avd Lund, Kr.sand. Særdeles raske og hyggelige folk, med sofa og tilbudt gratis kaffe i mange varianter mens vi ventet snaut 15 minutt på en fiks ferdig montering.. Dekkene er solide!!.
Etter ringerunde til forskjellige firma i Kristiansand med beskrivelse av ønsket arbeid utført, kunne Dekkteam tilby best pris. Etter arbeidet skulle de ha DOBBEL pris av opprinnelig avtale. Svindel. Typisk lugubert gatehjørne-firma. Styr unna.
Ekspeditt og serviceminded firma!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til DekkTeam Heros med offentlig transport


Østre ringvei/Idunveien 190 meter
13
15
Østre ringvei/Tors gate 210 meter
15
Idunveien 310 meter
13
Østre ringvei/Kongsgård allé 380 meter
15
Marvikskrysset 380 meter
15

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler