facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DekkTeam Skarnes

DekkTeam Skarnes

Info

Totalleverandør av felger og dekk til personbil, landbruk, lastebil, anlegg, MC. Forhandler av BK-Hengeren og GULF smøremidler og Sønnak Batterier.

Historie

DekkTeam styrker stadig sin posisjon i markedet og i dag har vi i alt 22 heleide forhandlere og 48 DekkTeam Partnere, som sørger for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere.

Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.

Vårt mål er å rette fokus på:
- kundetilfredshet
- omdømme
- lojalitet
- gjenkjøp

Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service.
Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam.



"Vi er ditt lokale fagverksted på dekk og felger!DekkTeam avd. Skarnes ligger bak Lekeland på Slomarka. Hos oss finner du et bredt utvalg dekk og felger for person- og varebiler, landbruk, industri, anlegg og MC, og vi har dessuten markedets mest komplette dekkhotell-løsning. I tillegg fører vi et bredt sortiment bil- og fritidsbatterier fra Exide Sønnak og smøremidler fra legendariske Gulf.DekkTeam er en bilgummikjede med 80 punkter fordelt over hele landet. Velkommen til oss!Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere."
Adresse: Slomarka 22, 2100 Skarnes
Telefonnummer: 62961124
on.maetkked@senraks
By: Skarnes
Rute: Slomarka 22
Postnummer: 2100


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: dekkteam hamar, dekk hedmark, dekkteam furnes, dekkteam jessheim, dekkteam kongsvinger, dekkteam kløfta, dekk til bil, dekkteam dal
Nærliggende lignende selskaper
ODAL BIL As Skarnes ODAL BIL As Skarnes 4 km Best å ikke ta noen eu kontroll her. Setter 2’er feil på noe som ikke var noe galt m...
Anmeldelser
God og rask service, hyggelige folk, og gode priser. Hadde 4 dekk med skikkelig ubalanse, og noen urunde.. Kjørte ut igjen med en bil som var mye mer behagelig å kjøre.
Kjøper 4 nye sommerdekk, og måtte vente 70 minutter før de ble ferdige med å legge om
Kjempebra service! De reddet to arbeidsdager for meg, lånte ut et reservedekk og bestilte to nye til dagen etter, raske, profesjonelle og blide. Takk for all hjelp!
Alltid god service, de gjør en rask og god jobb!
Hadde problemer med ventilhetter som satte seg fast på ventilen. Olav på Dekkteam løste problemet effektivt og prisen var gunsting
Var 5 biler før meg i køen men, kom inn bak veien. Derfor var jeg der i 5 minutter og 2 nye dekk på bilen. Super service.
Fikk rask og hyggelig hjelp til brått 2 nye dekk i dag
Beste servicen som finnes. Hyggelig og meget behjelpelige. Ikke noe kø for å skifte dekk to dager før skjærtorsdag. Det synes jeg er i imponerende.
Alltid kvikt levert! Rimelig også. Våkne folk, sjekker dekka, sier i fra når det er på tide med noe nytt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler